2777
2789
عنوان

گناه فرشته

397 بازدید | 9 پست

بچه ها من دقیق نفهمیدم الان چرا امیر عشیری اموالشو زد به نام حامد؟چرا عماد از پروانه حمایت نمی کنه ونمیذاشت حامد دنباله مرگ مادرشو بگیره؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنچه خاهید دید پسره عشیری اومد پیش عماد گفت سلام آقا؟

فکر کنم

باید ببینیم هفته دیگه چی میشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
نمی‌دونم چرا هر سری از فیلم با چیز جدید تری رو برو میشیم  من ک خیلی گیج میشم معلوم نیست آخرش ک ...

به نظر من فیلم روی دور تند و کند همش میچرخه 

همش زیر سر عماده 

بنظرم پروانه رو  عماد کشته چون پروانه و امیر عشیری همدیگرو دوست داشتن براهمین عماد نزاشته حامد دنباله مرگ مادرش بره 

تا الانم همه چی زیره سره عماده حتی فرشته هم ادمشه چون امرو نشون داد تو ملاقات ب باباش گف آقا ب من قول همه چی درست میشه 

عشیری هم شاید ب دلیل عشقی ک ب پروانه داشته اموالشو زده ب نام حامد یا فرضیه دیگ هست ممکنه حامد پسر عشیری باشه براهمین عماد کشتش و براشم مهم نی تو این ماجرا چ بلایی سره حامد بیاد 

همش زیر سر عماده  بنظرم پروانه رو  عماد کشته چون پروانه و امیر عشیری همدیگرو دوست داشتن ب ...

اره این قسمتم که امروز داد ، نوید رفت پیش عماد گفت رضایت میدم هروقت بگی ، یعنی انگار کل این بازی رو عماد راه انداخته و دست عماد و نوید و متین دفتری و فرشته توی ی کاسس 

حتی تو تیزر اولیه فیلم هم نشون میداد نوید و فرشته باهمن 

انگار عماد میخواد حامدو نابود کنه ، تا الان که زد ابروشو برد ، از زنشم جدا شد ، بعدا هم احتمالا از طریق فرشته شکست عشقی میخوره ، این وسط دلم برا تینا میسوزه🥲

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است☘️
اره این قسمتم که امروز داد ، نوید رفت پیش عماد گفت رضایت میدم هروقت بگی ، یعنی انگار کل این بازی رو ...

اره همه قتلارو عماد دستور داده ولی حامد ک مثلا خیلی زرنگه بنظرم خیلیم خنگه ک به همه شک میکنه جز بابای خودش 😂فیلم حرص در بیاریه 😐😂