2777
2789
عنوان

خونه تکونی نو عروس😑😑💃💃ایششش

493 بازدید | 21 پست

خانوما من تازه 5 ماهه عروسی کردم و اومدم خونه خودم

پتو هایی ک استفاده میکنیم با رو فرشی ها و فرش اشپزخانه و رو تختی و رو بالشی ها زو بشورم.. 

تو اشپزخونه همه ظرفام فقط دستمال بکشم و پاک. کنم و بزارم سرجاش.. و یه دستمال کشی اساسی واسه کل اشپزخونه.. کف اشپزخونه بشورم یا طی بکشم؟؟ 

تو پذیرایی پنجره ها پاک کنم.. فرشا جمع کنم طی بکشم و دستمال و جارو... حمام و سرویس با جرمگیر 

و اتاق هم دستمال کشی و مرتب کردن کمد و لباسا.. 

کافیه؟ 

چیز دیگه ای لازم نیست؟؟ 

منمُ راه منمُ مقصد... :) 

اره دیگه همینه

تو 5ماه کثیفی زیادی نمیاد و اتفاق خاصی نمیافته

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه همینه تو 5ماه کثیفی زیادی نمیاد و اتفاق خاصی نمیافته

درسته عزیزم.. وای خب بازم دیگه سال نو و دوست داذم همه چی برق بزنه..هر چند هر شب بساط دستمال کشی خونه رو دارم 

منکه تو طول سال خونه برق خاصی داره چون همین اساسی تمیز کردنام رو بجا اسفند تو ماهها مخالفت پخش کردم و برنامه ریزیام شامل روزانه ماهانه سالانه هستش

توهم بر اساس لوازمایی ک داری برای خودت تو یادداشت بنویس این سه تا رو تا هر وقت نوبتش شد تمیز اساسی کنی ب فرض مثال من دم عیده راحتم هر سالبجا سابیدن تند تندی صب تا ظهر سرکارمم و با تمرکز کار می کنم 

فقط قسمتهایی از خونت رو تمیز کن که کثیف شدن یا خاک گرفتن بالاخره تو این ۵ ماه هم مدام در حال تمیزکاری بودی و خیلی چیزها تمیز هستن دیگه لازم نیست مجدد تمیزشون کنی 

به نظرم فرشی که ۵ ماه پیش انداختی که شستن نمیخاد بخصوص که  تازه عروس هستی و بچه کوچک هم نداری  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

منکه تو طول سال خونه برق خاصی داره چون همین اساسی تمیز کردنام رو بجا اسفند تو ماهها مخالفت پخش کردم ...

من هر شب اشپزخونه دستمال میکشم واقعیتش.. 

وای خب دوست دارم وقتی خونه رو تمیز میکنم همه جا رو با هم تمیز کنم 

فقط قسمتهایی از خونت رو تمیز کن که کثیف شدن یا خاک گرفتن بالاخره تو این ۵ ماه هم مدام در حال تمیزکار ...

اخه یه یار قاشق چرب از دستم افتاد از همون موقع دل چرکین شدم..