2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

123 بازدید | 14 پست

بچم دیشب تب کرده بود با شیاف تبش اومد پایین امروز کاملا خوب بود الان باز تبشو میگیرم ۳۹ هست ولی بدنش اصلا داغ نیست فقط قلبش تند تند میزنه.موقع تب اصلا عرق نمیکرد ولی امشب عرق کرده.شربت و قرص و اینام اصلا نمیخوره پاشویه هم نمیذاره کنم.به نظرتون باز شیاف بذارم براش؟با وجود اینکه اصلا داغ نیست و عرق کرده شیاف بذارم مشکلی پیش نمیاد؟میترسم خوابم ببره خودمم اصلا حالم خوب نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هردفعه میبرمش شربت بهش میدن اصلا لب نمیزنه .هردفعه مریض میشه فقط با شیاف تبشو میارم پایین ولی خیلیم ...

حتما پاشویه اش کن 

سیب  هم برا تب خوبه، اگه نخورد آبشو بده بخوره

سلام عزیزم خوب شد فرزندتون؟ 

سلام گلم.نه امشب باز تب داره .دیشب ولی خوب بود نمیدونم چرا باز اینطور شد😭 دکترم بردم فقط شربت داد که به هیچ وجهی لا هیچ کلکی نخورد

ای بابا چقدر سرتقه هاااا دستو پاشو بگیرید بریزد تودهنش

بالا مییاره عزیزم.از اول هیچی شربت و دارو نخورد .همیشه فقط با شیاف با کلک که نفهمه شیافه  و خیار خوردن و اسپری گلاب بازی بازی تبشو اوردم پایین.الان دیگه بزرگتر شده شیاف رو هم فهمیده با بدبختی باید بذارم براش گلاب رو هم هی غر میزنه و میگه نزن

خیلی زیاد لجبازه.یعنی این مریض میشه من اندازه یکسال پیر میشم از بس اذیت میکنه

آره واقعا سخته، منم بچه بودم، ازشربت متنفر بودم، زورکی هم میریختن دهانم پسش میزدم

با وعده وعید پارکی چیزی گول نمیخوره؟ چندسالشه؟ 

2790
2823
2791
2779
2792