2777
2789
خب اونوقت چی بگم،بگم گردآورنده شما بودین،ولی انشاالله سری بعدی،چون الان تو دفتر ۴۰برگ نوشتم دیگه جا ...

نه ببینید تو صفحه اول بنویسید با سپاس از کاربر سایه در ماه که مرا درنوشتن این رساله مفید یاری کردند 

چهل صفحه  

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

[QUOTE=330367850]ازبس خسیسین،همش میخوائین مفتی باشه،پول نمیدین که،به قول حجت السلام پرفسور امیران م

حجت الاسلام یادتون باشه ایده از من بود دیگه دادن یه کتاب کمترین کار بود

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=330367850]ازبس خسیسین،همش میخوائین مفتی باشه،پول نمیدین که،به قول حجت السلام پرفسور امیران م ...

بله چشم همین که شما منو یادتونه،تازه ام باهام همکاری هم کردین ی جلد براتون میفرستم باشد که با رهنمود های من جلو بروین

بله چشم همین که شما منو یادتونه،تازه ام باهام همکاری هم کردین ی جلد براتون میفرستم باشد که با رهنمود ...

باشد که به راه راست هدایت شوم با رهنمودهای شما

خب دیگه پول آدمارو عوض میکنه،پولدار شدم،جو گیر شدم😂

حالا یه رساله در حدی نیست که جوگیر بشید یدونه به من بدید بقیه رو بفروشید

حالا یه رساله در حدی نیست که جوگیر بشید یدونه به من بدید بقیه رو بفروشید

اختیار دارین این حرفیه،من کلی در مورد رساله ام تحقیق کردم،حتی از کشورهای دیگه ام درخواست داشتم،الانم میخوام برم حوزه درس احکام بدم🤣

خوب بخوابی دخترم،برا نماز صبحم پانشو،دیدم برا خیلیا سخته حذفش کردم🤣

واااای ممنونم پس یعنی حله دیگه