2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بخندین،خنده بر هر دردی دواست،بی خود نیس ک اینقدر خوب موندین🤣

جناب ایت الله مکارم امیران رسالتون رو چاپ کردید!!!

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
سلام خوب هستین،هنوزم مقید من هستین،

بله چرا که نه رسالتون چاپ بشه اولین مقلد خودم هستم بازم براتون مشتری جور میکنم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
وای معروف شدم،از بس رساله ام راحته ک ی بچه ی دو ساله ام راحت میتونه به رسالم رجوع کنه🤣

چاپش کنید قول میدم دو روزه معروف بشید همه هم مقلدتون میشن

بله چرا که نه رسالتون چاپ بشه اولین مقلد خودم هستم بازم براتون مشتری جور میکنم

وای ممنونم🙏ولی هر کی دنبال احکام راحتره باید رساله ی منو بخرن،مثلا دیگه لازم نیس روزه بگیرین قرص یا شربتشو نوش جان کنین،از این راحت تر دیگه چی میخوائین

وای ممنونم🙏ولی هر کی دنبال احکام راحتره باید رساله ی منو بخرن،مثلا دیگه لازم نیس روزه بگیرین قرص یا ...

وااای چقدر عالی تو رو خدا زودتر چاپش کنید خیلی راحته من منتظر میمونم فقط قولتون یادتون نره گفتید اسم منرو هم مینویسید چون ایده از من بود .سپاسگزارم

کجای کارین،معروف شدم ک هیچ،دارم به کشورهای اروپائیم صادر میکنم🤣از بس راحته

وااا پس چرا به دست من نرسید ؟

وااای چقدر عالی تو رو خدا زودتر چاپش کنید خیلی راحته من منتظر میمونم فقط قولتون یادتون نره گفتید اسم ...

خب اونوقت چی بگم،بگم گردآورنده شما بودین،ولی انشاالله سری بعدی،چون الان تو دفتر ۴۰برگ نوشتم دیگه جا نیس اسم شمارم بنویسم😂