2777
2789
عنوان

امروز تو سوپری داشتم خرید میکردم...

530 بازدید | 14 پست

یه خانومه خیره بود بهم سنم پرسید و خونمون فامیلیم گفت مجردی دیگه گفتم اره گفت همین محله میشینید گفتم اره گفت این محله من دختری مثل شما ندیدم بعد ازم شمارمون خواست ندادم ازمغازه در اومدنی فهمیدم شماره بابام گرفت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی😂🤣مبارکه

عشق داررممم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ولی اینایی که شماره میگیرن معمولاً زنگ نمیزنن

تو کیفشونم از این شماره ها پرع 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
بهتر عزیزم پسری که مامانجونش اینجوری براش دنبال زن میگرده هنوز بزرگ نشده.اگه ازینا اومد هم ردشون کن

همین کار میخوام کنم

آخ آخ من چقدر از این کارا بدم میاد برای منم اتفاق افتاده به نظر من کسی که این کار رو میکنه هنوز نه خودش نه پسرش بزرگ نشدن و به بلوغ فکردی نرسیدن البته افکار هر کس محترمه🙏

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
آخ آخ من چقدر از این کارا بدم میاد برای منم اتفاق افتاده 

منم

اول متوجه نشدی قصدی داره اگه نمیخواستی کاش آدرس خونتون رو نمیدادی البته اون اگه قصدش جدی باشه کار خودشو می‌کرد شماره هم میگی‌از بایات گرفته ولی خودم هم باشم شاید با اینکه شک کنم ولی جواب بدم سوالاش 😂😂