2789
عنوان

خونه تکونی

250 بازدید | 9 پست

بچه ها آشپزخانه من یه قسمتی داره بالا داخل دیوارها اونجا کلی وسیله گزاشتم قابلمه و دیگ روحی و اینا الان همشون خاک گرفته چطوری تمیزشون کنم بیارم پایین یکی یکی بشورم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس می خوای چی کار کنی ..خاک و تا. عنکبوت گرفته حتما ..که رزق خونه را بی برکت می کنه ..تمیر کن

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
اندفعه تمیز کردی نایلون بکش بزار بالا یا بیار پایین بشور یا اگه استفاده نمیکنی دستمال بکش

استفاده که ندارم از جهیزیه ام بوده الان خاک گرفتن از این ست روحی ها اونا و کلی وسیله دیگه استرس دارم ‌چطور تمیزشون کنم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
استفاده که ندارم از جهیزیه ام بوده الان خاک گرفتن از این ست روحی ها اونا و کلی وسیله دیگه استرس دارم ...

بشور 

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

من حیاط خلوت و بالای کمد دیواری های اتاق خوابم کلی وسیله روهم تلنبار شده بود که بدترین قسمت خونه تکونی بود امروز شوهرم جوگیرشد هردورو تمیز کرد آخیش راحت شدم درحالیکه اون غرمیزد که چقد بهم ریختس و تمیز میکرد من کلی تودلم خوشحال بودم آخیش راحت شدم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم