2777
2789
عنوان

تب بچه یک ساله

253 بازدید | 10 پست

دیگه دارم دیوونه میشم از دیشب تب داره ،شوهرم رفت از داروخانه شربت گرفت و قطره‌ استامینوفن و شیاف استامینوفن هی چی میدم فایده نکرده؛یکم سرفه خلطی داره و بینیش گرفته ،تبش ۳۸ و نیم بود الان خابید😔

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ببرش دکتر حتما

آره فردا میبرم ؛نگرانم یبار بخاطر عفونت ریه بستری شده 

وای هیچوقت تب نکرده بود اینطوری....

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فردا میبرم ؛نگرانم یبار بخاطر عفونت ریه بستری شده  وای هیچوقت تب نکرده بود اینطوری....

گلم تب ۳۸ به بالا خطرناکه،نمیخوام نگرانت کنم ایشالا چیزی نیست ولی حتما امشب ببر

منم پسرم دقیقا یک سالش ک بود ک تبش بالا رفت،میدونم هیلی سخته💔💔💔

این کاربری دست دو نفر هست
گلم تب ۳۸ به بالا خطرناکه،نمیخوام نگرانت کنم ایشالا چیزی نیست ولی حتما امشب ببر منم پسرم دقیقا یک س ...

هی خواهر بیا به این شوهرم من ثابت کن خیلی بی خیاله میگه دارو شو بده فردا هز سر کار برگردم ببریم دکتر....منم اینجا نگران نمیتونم بخابم

هی خواهر بیا به این شوهرم من ثابت کن خیلی بی خیاله میگه دارو شو بده فردا هز سر کار برگردم ببریم دکتر ...

نمیدونم چی بگم

ولی اصرار کن ک برید دکتر امشب

بچه یک ساله بدنش خیلی ضعیفه💔💔

این کاربری دست دو نفر هست
آره فردا میبرم ؛نگرانم یبار بخاطر عفونت ریه بستری شده  وای هیچوقت تب نکرده بود اینطوری....

سلام‌ تو یکی از تاپیکا گفتی در مورد موکل میشه شمارشو بهم بدی من دوسال بیشتر منتظر بچم ولی نمیشه از نظر پزشکی هم خودم هم شوهرم سالمیم اگه میتونی ثواب داره شمارشو بهم بده ازش بپرسم کی حامله میشم خدا بچتو نگه داره واست

سلام‌ تو یکی از تاپیکا گفتی در مورد موکل میشه شمارشو بهم بدی من دوسال بیشتر منتظر بچم ولی نمیشه از ن ...

سلام به من گفت ک همزاد داری موکل نمیدونم چیه 

ولی اگه میتونی صبر کن به خدا منم ترسیدم از بس همه میگن نباید بری پیش دعا نویس چون کارشون در ارتباط با جنه و عواقب داره ،تو شهرستان پارس آباد اردبیل هست باید حضوری بری 

باز اگه خاستی درخواست بده شمارشو تو خصوصی بگم سوالتو بپرس

سلام به من گفت ک همزاد داری موکل نمیدونم چیه  ولی اگه میتونی صبر کن به خدا منم ترسیدم از بس هم ...

اره قربونت بده ولی من فقط میخام بدونم کی باردار میشم...دوساله تقریبا منتظرم 

سلام به من گفت ک همزاد داری موکل نمیدونم چیه ولی اگه میتونی صبر کن به خدا منم ترسیدم از بس همه میگن ...

سلام عزیزم تو یه تاپیک گفتین واسه سقط مکرر رفتین داروگیاهی میشه آدرسشو بگین

واینکه چند بار سقط داشتین چند مدت بعد جلوگیری نکردین دیگه؟