سلام دوستان من الان ۴ ماهه که خونه بابام قهر هستم(ماجراش تو تاپیکای قبلم هست) و الان حدودا یکسال و نیم هست که برادرشوهرم فوت شده
بعد ازفوتش شوهرم و خانوادشون خیلی میخواستن تو زندگی جاریم دخالت کنن که دعوا کرد و رابطش رو کمتر کرد
اینم بگم جاریم دختر خاله شوهرم هست
قبل از چهلم برادرشوهرم سر خریدن سنگ قبر جاریم و شوهرم دعوای خیلی شدیدی باهم کردن درحد زدوخورد و کلا این دوتا قطع رابطه کردن... تلاش های خواهرشوهرا و مادرشوهرم برا اشتی دادنشون هم بماند ولی خب شوهرم راضی به اشتی نمیشد...
قبل از اینکه من بیام قهر خونه بابام جاریم دوباره برا ارث و میراث و انحصار ورثه از مادرشوهرم شکایت کرد ( بخاطر اینکه مادرشوهرم جزو وراث بود) و دوباره کار به دادگاه کشید و ارتباطات قطع بود...
حالا دیروز یکی از دوستان خانوادگی ما با من تماس گرفت و گفت که شوهرش یه مدت پیش شوهر من و جاریم و خانواده رو باهم اشتی داده و کدورتا برطرف شده بوده که دوباره بعد از یکماه جاریم با همه قهر میکنه و دعوا راه میندازه و قطع رابطه میکنه...
حالا چندروزیه که تو روبیکا جاریم و شوهرم تایم انلاین شدنشون و افلاین شدنشون گاهی باهمدیگه است... و من نگرانم که نکنه باهم ارتباطی چیزی دارن...
اخه یکی از همشهریای شوهرم به من گفت تمام تلاش خواهرشوهرات بعد از فوت برادرشوهرت این بوده که تو طلاق بگیری تا زن داداششون رو برای شوهر تو بگیرن...
نمیدونم چیکار کنم و از کجا بفهمم که این دوتا باهم ارتباطی دارن یا نه...
ببخشید طولانی شد دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید