svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 عنوان دیگه خسته شدم 48 بازدید | 4 پست من از خونه بیرون نمیرم واسه همین تو کانال ها عضو با همسن و سال هام معاشرت میکنم تاکیید میکنم معاشرت درست و در چارچوب اخلاقی مثلا ویس کال میرم صحبت میکنمیهو مامانم میرسه میگه با کی صحبت میکنی چرا صحبت میکنی و فلان بنظرتون حق داره من نباید صحبت کنم؟؟ 1402/12/11 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7716 نه اگه واقعا تو چهارجوب اخلاقی هستی به نظرم کار بدی نمیکنی یه کوچولو شکاک شده مثل اینکه . اعتمادشو به دست بیاری اوکی میشه یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 نه اگه واقعا تو چهارجوب اخلاقی هستی به نظرم کار بدی نمیکنی یه کوچولو شکاک شده مثل اینکه . اعت ... من دیگه نمیدونم چجوری اعتماد شو بدست بیارم
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7716 من دیگه نمیدونم چجوری اعتماد شو بدست بیارم یه بار بنشون پیش خودت گوشیتو نشون بده . انجام دادی تا حالا ؟؟شایدم منظورش اینه یکم بیرون بری اجتماعی تر بشی . من که گیر مامانم این بود ... یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 یه بار بنشون پیش خودت گوشیتو نشون بده . انجام دادی تا حالا ؟؟ شایدم منظورش اینه یکم بیرون بری اجتم ... گوشیمو نشون دادم ولی تو ویس کال هر مدل ادمی هست نمیشه که