2777
2789
عنوان

لباس عید برای بچه ها گرفتین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست

امروز هنوز تو شوک کاپشنی ام که بوتیک زده بود ۱/۹۵۰ .

بقیه لباساشو قبلا انلاین قیمت خوب گرفتم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من مخصوص عید یعنی یه چیز جینگول نمیگیرم که بعدا به کار نیاد.الان واسه دخترم یه شومیز و شلوار لی گرفت ...

نمیشه گرفت!قیمتا یجوریه باید یطوری بگیری کل سالو پوشش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فامیلم گرفته!؟ماشاا... به مامانت

سلامت باشی

مامانم خیلی بچه های داییمو دوس داره ، البته هممون

مثلا من خودم براشون اسباب بازی میگیرم ، خواهرم لباس و ...

۱ کوچه هم فاصلمونه ، نزدیکیم و همشم اینجاس پسر داییم البته ۱ سال و ۵ ماهشه ، ب خدا به دست لباس براش گرفت ۷۰۰

ولی واقعا دوسشون داریم برا همین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نمیشه گرفت!قیمتا یجوریه باید یطوری بگیری کل سالو پوشش بده

خوب منم همینو میگم.یه چیزی بگیر کل بهار و تابستون بتونه بپوشه نه فقط مهمونی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
۷ سالست

آها خودتون را گفتم 

برای بچه ها بلرسوت دامنی یا لباسای عروسکی و دامن کوتاه و شومیز قشنگه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
آخیلی چقد خوبه صمیمی این

بله عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوب منم همینو میگم.یه چیزی بگیر کل بهار و تابستون بتونه بپوشه نه فقط مهمونی

آره تو ذهنم یه همچین چیزی بود

ولی یچیز جالبی که هس قیمتای لباس یجوریه که یه چیز خوشگل آبرومند که یه لا بیشتر نیس معادل یه مجلسی چین چینی تورتوریه!

اصن نمی‌فهمم قاعده ی قیمتا رو

آره تو ذهنم یه همچین چیزی بود ولی یچیز جالبی که هس قیمتای لباس یجوریه که یه چیز خوشگل آبرومند که یه ...

هیچ قاعده ای نداره

ولی من چند ساله واسع دخترم و الان واسه پسرم که کوچیکه از کانال ها و پیج های معتبر خرید میکنم.خیلی خیلی کمتره قیمت ها.مثلا شلوار مام استایل واسه دخترم که البته تا پیام دادم سایز دختر من تموم شد قیمتش ۴۸۰ تومن بود جنس عالی.رفتم از مغازه خریدم چون وقت نبود ترسیدم تا عید نرسه خریدم ۷۲۰ تومن

پیرهن های خییییلی قشنگ که هر کس میدید میپرسید از کجا خریدی نهایت ۴۰۰ خریدم ...تو مغاره ها زیر ۸۰۰ نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟