2821
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 50 پست
سی وخوردهی هست سنتی بودیم 

مگ میشه آیت آدم بخاطر یه دوسپسر بزاره بره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اها ب نظر من ک بگی بهتره بهش یه جوری بگو ک ن بر بخوره ن هیچ

نمیشه قبلا همینطوری گفتم همه یه اشتباهی توگذشته داشتن ولی متاهل شدی نبایدخیانت کنی گفت که نه آدم مجردم باشه نبایداینکاروکنه😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه قبلا همینطوری گفتم همه یه اشتباهی توگذشته داشتن ولی متاهل شدی نبایدخیانت کنی گفت که نه آدم مجر ...

اها پس ازین عقده ای هاس اگه اینطوره ک گردن نگیر اگر هم کسی خود شیرینی کرد وگفت بهش بگو ن دروغه و فلا 

خراب کردی دیگه کسی ک هندوانه میخوره پای لرزشم میشینه

خب دوست پسر داشته نامزدشم حتما با یکی بوده ولی فکر کنم اسی تو خونواده هایی که تو دوره ی قاجارن و هنوز فک میکنن پسرا هر کاری کنم اوکیه ولی دختر رژ بزنه خرابه 

آرامش 🌱
اگه عکسمونشونش دادن چی اینم هست

مگه ازت عکس دارن با طرف 

والا این روزا فتو شاپ زیاده اگه بری عکاسیا عکس خودتو کنار هر کی بخایی میتونی جا بدی اصن بگو. کی من 😂😅

نزار شک کنه چون زندگیت میپاشه همیشه براش کم نزار 

من توبه کردم تازه دیگه نمیخام کاراشتباهی کنم انشالاخدااززبونت بشنوهه آبروهه همه روحفظ کنه آبرومنم هم ...

مگه جرم و جنایت کردی که توبه کردی 

حالا فکر کردی همین شوهرت از وقتی به دنیا اومده منتظر تو نشسته بوده؟دیگه گذشته تموم شده رفتهههه

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز