2821
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 50 پست
مال منطقه خودمونه خونشون نزدیکه بهمون 

خب اول اینکه این ترسو از دلت دور بریز

و اگ میتونی خیلی کم و بدون جزئیات ب نامزدت بگو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی دیگه گذشته دیگه حالا اگه کسی کرم ریخت اصلا گردن نگیر واز کارهای گذشتت توبه کن باخدا عهد کن که د ...

من توبه کردم تازه دیگه نمیخام کاراشتباهی کنم انشالاخدااززبونت بشنوهه آبروهه همه روحفظ کنه آبرومنم همینطور

اصلا روشنفکرنیست میدونم ترکم میکنه

اینجور ک خیلی بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مگه نگفتی گذشتتو بهش   گذشته ها گذشته چیزی نمیگه بت😅

نه اخه توعمرم بایه نفردوست شدم شش سال پیش اونم اشتباه محض کردم خیلی بچه بودم نفهمیدم چ غلطی دارم میکنم هنوز دارم تاوان اونوپس میدم

من توبه کردم تازه دیگه نمیخام کاراشتباهی کنم انشالاخدااززبونت بشنوهه آبروهه همه روحفظ کنه آبرومنم هم ...

تو سر قولت باش یکی ازالقاب خدا ستارالعیوب خودت بسپر بهش مطمئن باش پشیمون نمیشی

اره

نامزدت چند سالشه؟

خودش قبلا چجوری بود

طریقه اشناییتون‌چجوری بود

نه اخه توعمرم بایه نفردوست شدم شش سال پیش اونم اشتباه محض کردم خیلی بچه بودم نفهمیدم چ غلطی دارم میک ...

اها شوهرت چطور ادمیه درک کنه یا ن از اوناییه ک هی میزنه تو سرت اگه ک با گفتنش لطمه نمیخوره ب زندگیت هر چه زود تر خودت بگو اگر ن ک ..