2777
2789
عنوان

تاپیک خودکشی زدم

354 بازدید | 34 پست

ترکید 

من فقط خواستم چون با شماره مادرم اومدم وصیت من رو ببین 

خیلی بی انصاف هستید همین

بیخیال اسکرین خوب گرفتم اینجوری تو گوشیم ذخیره میشه بعد می بینه 

کاش همین حساسیت به تاپیک گوز شوهر و .... داشتید اینم آخرین انتقاد

خودکشی چرا ؟ منم داشتم قبلاً افکارش رو ولی اصلا راهش نیست یه بار قرص خوردم خطر ناک نبود اما وسطش ترسیدم و رفتم بالا آوردم اونم تو مدرسه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش میترکه چون ممنوعه اینجاپربچه هست اگه ببینه بره انجام بده چی بنظرت حق الناس نیست؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

من با آدمای زیادی حرف زدم 

آدمای خیلی مختلف 

واقعا بعضی هاتون مشکلاتی داشتن مافوق تصور ما اما میگفتن که ما میجنگیم 

من اینارو که میدیدم خیلی ناراحت میشدم از خودم 

آدم حق داره کاهی وقتا خسته بشه و...

اما نباید خودشو بکشه این جسم یک هدیس زندگی میدان مبارزی و باید مبارزه کرد 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

ببین حتی منم به مو میرسم اما نمیتونن به ناراحتی مادرت فکر کن چند سالته منم ۱۷

تا الان به خاطر مادر زنده ام 

بنظرم خدا خودش هواش داره 

مادرم خودش گفت جون مرگ بشی بزار خوشحال بشه از نبود من

@مادرشوهر_مریم_مقدس     مثل اینکه اینا در جریان مارا همه شب نمیبرد خواب نیستن   &nb ...

وایی 🤣🤣🤣🤣 نه نیستن حیف سعادت نداشتن 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥