ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیروز تموم خبرگزاری ها تاکید کردند که برای ۱۴۰۳ شروع کردند بدند یه سرچ ساده تو گوگل اثبات میک ...
بله خوب بود،برای دیدن برادرم رفتم،اون از آلمان میاد استانبول،ما از ایران میریم،راستش بلیط رفت و برگشت رو برادرم برامون خریده بود،همینطور هتل هم رزرو کرده بود،البته هتل نبود بیشتر مسافرخونه درجه یک بود تمیز بود،مسافرخونه میترا تو گدیک پاشا
،در کل همه چی خوب بود ،فقط دیگه میدونید که قیمت همه چی برای ما که از ایران میریم خیلی خیلی زیاد بود ،اما برادرم که از آلمان میومد خیلی براش ارزون بود
بله خوب بود،برای دیدن برادرم رفتم،اون از آلمان میاد استانبول،ما از ایران میریم،راستش بلیط رفت و برگش ...
اهان پس مبارک باشه دیدارتون 🌹 خب هم ف ا ...بوده هم تماشا هم صله رحم کردید خیلی هم عالی
واای من چندروز پیش تو هتل میکونوس یونان را سرچ میکردم بهشت روی زمینه واقعا تو خواب ادم ندیده همچین جایی رو ۱۴۰ تومن هزینه ااش هستش واقعا میارزه نه روزه