2777
2789
عنوان

موتوررر🤧

73 بازدید | 9 پست

من موتور میخواممم 

موتور سواری مووخاممممممم🥲

کیا عشق موتور دارن 

شدیدا نیاز دارم بشینم رو موتور باد بخوره صورتم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هیچکس نی همچنان تو تاپیک من 😂💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۳ تا موتور دارم 😂 والا بیشتر یخ میزنی الان تا خنک شی 

وایییی خوشبحالت 

نه بابا من از یخ زدنم خوشم میاد 

بیرون کلاه نمیزارم از عمد پیاده میرم تا یخ کنم 

شب هم میرم چون سرد تره 

آهنگمم گوش میدم خیلی خوبه🥺

من داییم موتور داره میاد منو میبره شبا موتور سواری 

خیلی وقته سرش شلوغه 

من ۳ تا موتور دارم 😂 والا بیشتر یخ میزنی الان تا خنک شی 

من خودمم موتور میتونم برونم 

منتهی موتور داییم پرشی خیلی سنگینه 

زور ندارم نگهش دارم🥲😂

چه خوب کدوم شهری

شمالم 

ام از گفتن شهرم معذورم 

تو سایت چن بار عکس گذاشتم 

من یه وسپا دارم یدونه تی وی اس راکس یدونه هم پالس 

من پالس دوس دارم 

دوستم وسپا داره قرمزشو😁

برون حالشو ببر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز