گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 عنوان اگر باباتون بگه پاشوبیا... 127 بازدید | 12 پست میریدخودمم خسته شدم تحملش برام سخته امشب ک وضع زندگیمو دید گفت پاشو بیا یااین وری یااون وری نمیدونم چ کنم میگم عید همه رو خراب میکنم همه هم توی خوش گذرونی عید هستن ب خاطر من ناراحت میشن بذارم بعداز عید یه فکری کنم چرا شوهرم انقدر خودخواهه 1402/12/11 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_۱۳۷۷ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1352 چی بود مگه وضع زندگیت؟ لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم!ممنون🙏
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6317 اگر پدرم بگه قطعا بلهچون سخت پیش میاد باباها احساسی عمل کنن یا حرفی بزنن خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 چی بود مگه وضع زندگیت؟ دو دلیل تنبلی و بیکار ی خوابیدن توخونه و نون خشک سق زدن😆دومی هم توتاپیکای قبلم هست بایه خانمی درارتباطه البته بابام جریان خانمه رو نمیدونه فقط ب خاطر بیکاری
فرشته_۱۳۷۷ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1352 دو دلیل تنبلی و بیکار ی خوابیدن توخونه و نون خشک سق زدن😆 دومی هم توتاپیکای قبلم هست بایه خانمی درا ... خداخچدش درست کنه عزیزم لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم!ممنون🙏
گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 اگر پدرم بگه قطعا بله چون سخت پیش میاد باباها احساسی عمل کنن یا حرفی بزنن زندگی خود بابامم سخته دلم نمیخوادسربارشون باشم بادوتا بچه اما دیگه تحملم تموم شده
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6317 زندگی خود بابامم سخته دلم نمیخوادسربارشون باشم بادوتا بچه اما دیگه تحملم تموم شده خب اگر برات سخت نیست میشه بگی دقیقا مشکلاتت چیه که با وجود دو تا بچه پدرتون همچین نظری دارن خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 خب اگر برات سخت نیست میشه بگی دقیقا مشکلاتت چیه که با وجود دو تا بچه پدرتون همچین نظری دارن مگه گفتم سخت نیست،دلیل اولم بیکاریشه ک تو زندگی مشترکی ک تاالان باهاش داشتم فقط تونسته مایحتاج ضروری و اونم بزور فراهم کنه دومین دلیل هم ک اطرافیان کسی خبر نداره فقط خودم دارم از داخل خرد میشم رابطه اش با زنیه ک توتاپیکای قبلم گفتم
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6317 مگه گفتم سخت نیست، دلیل اولم بیکاریشه ک تو زندگی مشترکی ک تاالان باهاش داشتم فقط تونسته مایحت ... هعییییی خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!