2777
2789

😭😭تاپیک قبلی عکسشو گذاشتم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
همینجا بزار خب

خیلی اپلود کردنش سخته بخدا دیر میاد میشه ببینیی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سیگار کمتر ولی بله ضرر داره .. 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
از سیگار کمتر ولی بله ضرر داره .. 

😭😭 ب قران دلم خونه

عزیزم ضررش کمتر از سیگاره، بستگی به جویسی که استفاده می‌کنه هم داره

یعنی چی؟ 

نه ضرر نداره ایین مدلش بعدم یه بار مصرف از اون هاش نیست یکبار مصرفه طی چند روز تموم میشه

بابا ول کنید بچه ی بئدبختو همه ی هم سن و سالاش دارن اینم یه اشتباهی کرده خواسته امتحان کنه ببینه چیه

اینقدر اذیتش نکنید ازش هم نگیرید باهاش حرف بزنید بگید دیگه نکشه اگه ازش بگیرید و دعواش کنید میره بدترش رو میگیره

من خودم تجربه اش رو داشتم

بهش ویپ یا پاد میگن

جویس میشه اون مایعی که توش میریزن و بخار میشه و باعث ایجاد دود میشه!

جویس ها درصد نیکوتین شون با هم فرق داره! اگه قبلا سیگاری بوده ویپ خیلی خیلی بهتر از سیگار و قلیونه!

اگه بلد باشه درست ازش استفاده کنه ضررش کمه!

معمولا برای ترک سیگار ازش استفاده میشه!