dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 عنوان خردادیااا بگید 141 بازدید | 17 پست دوست پسرم سه روز باش کات کردم امروز پیام تبریک تولد فرستاد منم از همه جا بلاکش کردم به نظرتون هدفش چی بود دوست پسرم که الان اکسمه خردادیه 1402/12/11 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 من خردادیم فقط دل نازک وزود رنجم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 من خردادیم فقط دل نازک وزود رنجم کارم درست بود بلاکش کردم ؟ بعد هدفش چی بود به نظرت
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 کارم درست بود بلاکش کردم ؟ بعد هدفش چی بود به نظرت بلاک نکن مردهای خردادی مودین خخخشایدکارت داره خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6538 من خردادی هستم ولی واقعا نمیدونم چه نظری بدم بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 بلاک نکن مردهای خردادی مودین خخخ شایدکارت داره اشتباه کرده کار داره با حرفاش نابودم کرد .. بگذریم 🙂
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 اشتباه کرده کار داره با حرفاش نابودم کرد .. بگذریم 🙂 اره بخاطراین میگم مودین خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
hibarby عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2780 هیچوقت نفهمیدم که چرا به ما خردادیا میگن مودیمن ک ذره ای مودی نیستم واقعاً 🤏😑
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 اشتباه کرده کار داره با حرفاش نابودم کرد .. بگذریم 🙂 خب بد جور خودشو از چشام انداخت خودشو کوچک میکنه با این کارا چون حذفش کردم برا همیشه
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 هیچوقت نفهمیدم که چرا به ما خردادیا میگن مودی من ک ذره ای مودی نیستم واقعاً 🤏😑 ما که هر خردادی دیدیم همین بود 😂
واقعاکه عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4171 هیچوقت نفهمیدم که چرا به ما خردادیا میگن مودی من ک ذره ای مودی نیستم واقعاً 🤏😑 مودی یعنی چی ؟
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 مودی یعنی چی ؟ از نظر احساسی و رفتاری ثبات ندارین
dokhi_am مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1106 خردادیادوشخصیتین منم خردادم وااقعا الان سر در نمیارم از کاراش حالم ازش بهم میخوره
واقعاکه عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4171 [QUOTE=330317170]از نظر احساسی و رفتاری ثبات ندارین احساسی نه ولی رفتاری شاید