2777
2789

که زندگی های شبیه زندگی الان من وجود داشته باشه 🥲

همیشه فکر میکردم دو نفر عاشقانه با هم ازدواج میکنن و در کنار هم زندگی میکنن تلاش میکنن باهم به هم اعتماد دارن با هم دوست و رفیق و راز دار هم هستن و الویت اول هم دیگه میشن هیچ وقت از پشت به هم خنجر نمیزنن

و فکر میکردم همیشه همه چی دو طرفه هست 😔

اما آلان دیدم که ....

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

همیشه اونجور که فکر میکنیم هم نیست😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اول همینو‌ فکر میکنن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

استاتر ببخشید 

واقعا دوستم کنارمه و بعدا نمیتونم باهاش حرف برنم راهنمایی میخواست تاپیک زدم تعداد کمی راهنمایی کردن 

بچه ها دوستم قبلا توی بک بازی مجازی بازی می‌کرد که آنلاین بود دختر پسر قاطی 

الان ازدواج کرده میگه گوشیم زنگ خورد منم دراز کش تو اسپیکر جواب دادم دیدم پسری میگه سلام فلانی خوبی منو شناختی باهم فلان بازی و میکردیم 

میگه از شانسم دختر خواهرشوهرم که ۱۷سالشه هم کنارم بود همشو شنید میگه الان چه خاکی تو سرم بریزم 

نره بگه به کسی 

خودم میگه بگم به شوهرم 

ادامه نده مزاحمتاشو 

میگه نمیدونم شماره ام از کجا پیدا کرده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه مرد می‌تونه زنش الویت آخرش بزاره

همیشه پشت زنش دو پچو کنه 

به خانوادش صمیمی تر باشه و زنش فقط ابزار ببینه 

فکر کنه زنش از همه نظر پایینتر از خودش و ارزشی براش قایل نباشه 

فقط به فکر این باشه که در کنار زندگی مجردی که داشته در کنار خانوادش حالا یه زن بچه هم داره که در روز ۲ ساعت فقط برای غذا خوردن پیششون باشه 

برای زنش خرج نکنه همیشه خسیس باشه 

اگه زنش درخواست داره باید اول اجازه از مادرش بگیره بعد فکر کنه آره یا نه 

چقد این زندگی خسته کننده شده 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چندسالگی ازدواج کردین؟

الان ۱۱ ساله و ۳۵ سالمه 

فقط اینو میتونم بگم تا میتونین دیر ازدواج کنین 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
همیشه اونجور که فکر میکنیم هم نیست😔

دقیقا الان که نه ۱۱ سال فهمیدم ولی الان خستم