2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست

با این بهت خیانت کرده.روی خودت کار کن اعتماد به نفستو ببراین خانوم اصلا ارزش نداره بشینی غصه بخوری.مشکل از همسرته که لرزیده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این بهت خیانت کرده.روی خودت کار کن اعتماد به نفستو ببراین خانوم اصلا ارزش نداره بشینی غصه بخوری.م ...

باورت میشه تو آینه دلم نمیخواد نگا خودم کنم با اینکه میدونم خیلی ازش سر ترم اصلا قابل مقایسه نیستیم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
عزیزم میشه بگی چرا برای خودم میخوام بدونم یعنی اعتماد دوباره حماقته ؟کاش توضیح بیشتر بدی تجربه داشتی ...

من تجربه خیانت زیاد داشتم حتی بل چشم دیدم ی مدت خوب میشد دوبارع شروع میکرد البته همه رو قضاوت نمیکنم شاید مرد خوب هم پیداشه 

تو فکر کن همو دیدن سفره یه روزه رفتن اصلا هم به همدیگه دست نزدن مثل خواهر برادر رفتن اومدن!!

میدونم و این چیزا داره روانیم میکنه 

باورت میشه تو آینه دلم نمیخواد نگا خودم کنم با اینکه میدونم خیلی ازش سر ترم اصلا قابل مقایسه نیستیم& ...

عکسشو پاک کن قربون صدقه خودت برو خودت نباز این همسن مادرته.حیف نیست بشینی غصه بخوری برای این 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اسی عکس زن رو از کجا آوردی فامیلشه یا غریبه

غریبه اس تو گروه کوهنوردی اشنا شدن منم پیجشو داشتم دیدمش 

خیلی سخته عزیزم مخصوصا برای یک زن  اگه بچه نداری جداشو چن ساله ازدواج کردی

بچه دارم شش ساله ازدواج کردیم