2777
2789
عنوان

چند سالگی برای بچه دار شدن خوبه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 35 پست
اگر بدنت سالم باشه تا ۳۵ هم مشکلی برات به وجود نمیاد ، ولی بیماری های خاص هورمونی یا رحمی  یا ه ...

تو خونوادمون نداریم .. مامان خودم تو ۴۲ سالگی باردار شد . خواهرمم ک ۲ تا داره ۳ تا سقط کرده انقد ک حامله میشد حتی با دستگاه ... ولی من یکم  از این موهای ضاعدم میترسم

خب پس اصلا نذار زیاد طول بکشه ، حالا مردها حتی سنشون بره بالا هم قدرت بارور کردن رو دارن اکثرا ولی ب ...

واقعا؟ پس تهش ۱ سال بعد ازدواج اقدام میکنم .. وایی خیلی میترسم .. اصلا طبیعی ادم بیاره یا سزارین؟ من توان طبیعی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونوادمون نداریم .. مامان خودم تو ۴۲ سالگی باردار شد . خواهرمم ک ۲ تا داره ۳ تا سقط کرده انقد ک ح ...

نه موهای زاید به بارداری اونجوری که فکر میکنی ربط نداره ، واسه هورمون هاست . دکتر بری مشکلت رو میتونه حل کنه . 

۲۸ میخوای ازدواج کنی ؟ خب ۳۰ ۳۱ خوبه دیگه . 

اها اینو یادم رفت بپرسم ، سقط خواهرتون بخاطر چی بود ؟ 

نه موهای زاید به بارداری اونجوری که فکر میکنی ربط نداره ، واسه هورمون هاست . دکتر بری مشکلت رو میتون ...

۲۷ ازدواج‌میکنم . تهش ۲۹ حامله میشم دگ . خواهرم ۲ تا با دستگاه حامله شد . خارج از رحمی شدن .. یکییش انقد ضعفرون این چیزا خورد بالا پایین کرد  ک سقطش کنه . چون فاصله بین بچه اخرش با این جدیدا ۶ ماه بود اعصاب بچه نداشت 

۲۷ ازدواج‌میکنم . تهش ۲۹ حامله میشم دگ . خواهرم ۲ تا با دستگاه حامله شد . خارج از رحمی شدن .. یکییش ...

اها ، فکر کردم مشکل داشت . خب پس نگران نباش اره همون ۲۹ ۳۰ جمش کن تموم شه بره . 😅 طولش بدی استرست بیشتر میشه 

شما سنت الان کم نیست 

شوهرتون هم که بالای ۴۰ سال هستن 

موهای زائد زیر چانه دارید 

مادرتون دیر باردار می‌شده 

و نمیخوای زود بچه بیاری؟؟؟؟

شما یک سال دیگه تازه بری برای اقدام 

بعد اگر مشکلی بود 

چند سالگی قراره فرزند اول دنیا بیاد به سلامتی؟

۳ سال دیگه همسرتون ۴۴ساله هستن به امید خدا 

به عقل خودتون رجوع کنید 

اینجا به نتیجه نمی‌رسی عزیزم

شما سنت الان کم نیست  شوهرتون هم که بالای ۴۰ سال هستن  موهای زائد زیر چانه دارید  ...

همه ی اینا کاملا درسته ولی وقتی امادگیشو ندارم  هنوز تو خودم نمیبینم مادر شم چیکار کنم؟ خودم دوسدارم بچه بیارم ک ی وقت از سنم نگذرع ولی از ی ورم میترسم نتونم مادر خوبی بشم ‌‌اون بچه چ گناهیی کرده

اون همین الانشم میخواد😐😐😐😐

اها ، پس بگو چرا استرس گرفتی . 

حتما در اینباره باهاش صحبت کن چون بعد ازدواج ممکنه جنگ اعصاب سر این مسئله به وجود بیاد . دو تایی سر زمان مشخص توافق کنید . 

اها ، پس بگو چرا استرس گرفتی .  حتما در اینباره باهاش صحبت کن چون بعد ازدواج ممکنه جنگ اعصاب س ...

فعلا تا قبل عروسی کاری نمیکنه بخاطر عروسی . ولی بعدش نمیدونم چون من ب قرص جلوگیری حساسیت دارم و همچین به ک ا ن دوم و جنس لاتکسش .. حس میکنم ممکنه ی کاری کنه از قصد

همه ی اینا کاملا درسته ولی وقتی امادگیشو ندارم  هنوز تو خودم نمیبینم مادر شم چیکار کنم؟ خودم دو ...

من فکر میکردم اصلا نمیتونم مادری باشم که از همه جهت کارها رو درست انجام بدم 

شاغل بودم 

همش بیرون و مسافرت بودم 

مهمونی میدادم مهمونی میرفتم 

۲۶ سالم پر نبود بچه اولم دنیا اومد 

طوری پیش رفتم که اطرافیان کلی ازم مشاوره میگرفتن برا بچه داری 

تا وارد کاری نشی نمیشه بگی میتونی یا نمیتونی؟

بچه که بیاد انگیزه هم میاد 

با هدف جلو میری 

حالا حسرتی که دارم اینه کاش زودتر بچه میاوردم 

۲۱ سالم بود ازدواج کردم 

الان الحمدالله سومی رو باردار هستم 

فعلا تا قبل عروسی کاری نمیکنه بخاطر عروسی . ولی بعدش نمیدونم چون من ب قرص جلوگیری حساسیت دارم و همچی ...

سخت شد که 😕 یا باید کوتاه بیای یا حداقل با کمک یک مشاور باهاش صحبت کنی که دو سه سال بعد ازدواج میخوای بچه داشته باشی