2777
2789
عنوان

خیلی بی خاصیتم

191 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دوتا از دندونان پوسیده بود شکسته. یکیش که هیچی ازش نمونده یکی دیگشم نصفی ازش مونده که اونم پوسیده ولی واقعا پول ندارم بقیه دندونامم همش خرابه خسته شدم خودم که هیچ پولی ندارم 29 سالمه بابام از کجا بیاره اینقد خرج من کنه. هزینه دندون پزشکیم که خیلی بالا رفته. داشتم واسه آزمون استخدامی آموزش پرورش میخوندم که دیدم نوشته واسه مصاحبه دندونا چک میشه که من کاملا امیدم از دست دادم خسته شدم به هر دری میزنم کار پیدا نمیشه خیلی بدبختم خیلی بی خاصیتم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم همه تو فامیل تو خانواده یه کاری انجام میدن ولی من بیکارم خیلی دلم میخاد یه کاری انجام بدم دلم گرفته کاش خدا منو هم ببینه کاش دستمو بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانی؟

اگر فقط پر کردن میخواد من دندونساز خوب میشناسم ولی نمیتونه عصب کشی کنه ولی پر کردنو خوب انجام میده هزینه شم خوبه تخفیفم میتونی بگیری اگ بگی که از نظر مالی ضعیف هستین

هر چه از دوست رسد نیکوست...
تهرانی؟ اگر فقط پر کردن میخواد من دندونساز خوب میشناسم ولی نمیتونه عصب کشی کنه ولی پر کردنو خوب انج ...

نه تهران که نیستم راستش از نظر مالی بابام ضعیف نیس ولی واقعا دیگه روم نمیشه ازش پول بگیرم

ی ختمی بردار ولی تا یکسال بخون مثلا هر روز روزی ۱۰۰ صلوات بفرست ولی هر روز تا یکسال بعد معجزه شانس کار خوب همش خودش میاد سراغت شانس خودش میاد دنبالت 

ی ختم بردار ک بتونی هر روز و برای طولانی مدت انجامش بدی

آخه هزارجور سهمیه و شرط و شروط و تاهل و فرزند و... گذاشتن که تا به دندون برسه شب میشه... من که یه دندوون خوبم ریخت به خاطر جوش ... خدا خودش درست کنه

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....
بجای اینکه دستم جلو بابام دراز باشه باید دستم جلو شوهرم دراز باشه

شوهر منت نمیزاره وظیفشع شایذ این حسای بدتم بخاطر رابطع نداشتنه ادم اروم میشه چون معلومه دختر خوبی هستی میگم ازدواج هم نیاز جنسی تو برطرف میکنه هم بهت ارامش میده همم کسی دگ منت نمیزاره باادم خوب و شناخت درست بهتزین راه حله

نه تهران که نیستم راستش از نظر مالی بابام ضعیف نیس ولی واقعا دیگه روم نمیشه ازش پول بگیرم

این حرفا چیه؟

پدرت وظیفه داره تو رو حمایت کنه

ماهی یکی از دندونهاتو درست کن به پدرتم فشار نیاد

هیچ وقت خجالت نکش دندوناتو از دست بدی دیگ جبران نمیشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...