2777
2789
عنوان

سرزمین مادری

5534 بازدید | 18 پست

فصل دوم سرزمین مادری هم تموم شد ،واقعا قسمت آخر غم انگیز بود من یا دیدن سرنوشت رهی واقعا گریم گرفت 

نظرتون راجب این فصل چیه؟

و اینکه به نظر شما منظور برادر وحیده از اینکه گفت ۱۰سال دیگه می‌فهمه چه بلایی سرش آوردیم چی بوده؟چرا گفت بابا نیاید دهن باز کنه؟چه رازیو مخفی میکنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدمش دیشب ولی از یه کانالی از ماهواره تیزرش پخش می‌شد که اون مادر خوندش راضیه برمیگرده انگارجاسوسه و هی هم انگ همدست بودن با مادرش بش میزنن

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
نامرد برادر وحیده لوشون داد اینقد ناراحت شدم

خیلی برادراش پستن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ندیدمش دیشب ولی از یه کانالی از ماهواره تیزرش پخش می‌شد که اون مادر خوندش راضیه برمیگرده انگارجاسوسه ...

دقیقا حزب توده به سازمان مجاهدین می پیونده و مادر رهی هم جزو همون منافقین میشه و میخواد به یه بهونه ای از رهی استفاده ابزاری کنه 

[QUOTE=330367389]دقیقا حزب توده به سازمان مجاهدین می پیونده و مادر رهی هم جزو همون منافقین میشه و میخواد به یه بهونه ...[/QUOTسازمان مجاهدین فکر کنم‌همون حزب توده هستش اما تو این فصل بابک حمیدیان که ادامه نقش یوسف هست وهمچنین حسین مهری که تقش پسر طاهره هستش گریمشون مثل همین توده ایها ومشاهده هستش رهی هم با اینا دوسته شاید رهی هم مجاهد بشه البته بعید چون رهی گزینش شبیه بچه مذهبی ها هستش ت  این فصل بعدم تو سریال ایرانی قهرمان یکسریال را از مجاهد انتخاب نمی‌کنند اونم تو فصل آخر که قراره تکلیف روشن بشه وانقلاب بشه تک فصل های قبل بود امکان داشت مجاهد بشه که بعد فصل آخر راهش را عوض کنه ومذهبی بشه آپا نمیشه اول مذهبی باشه بعد تو فصل آخر که قرا ه انقلاب کنه مجاهد باشه نازه تو فصل سومم همچنان با حاج آقا عبایی هم دوسته ولی از ط فی هم شاید رفتار خانواده وحیده به عنوان یه خانواده مذهبی باعث بشه از دین زده بشه ولی خب اونم بعیده خانواده اوس خسبنم مذهبی بودند ورهی سالها میش اونا بزرگ شد وباهاش هوب بودند 

البته انتخاب آرش مجیدی هم بی دلیل نبوده برای این نقش تو فصل سوم شایدم چون سابقه بازی در نقش مجاهدین یا همون منافقین تو ارمغان تاریکی راداره اینجا هم این نقش را بهش دادند ومشاهده تیشه ولی احتمالا از اوخر فصل تغییر مسیر میده ودوباره مذهبی میشه.

واقعا یوسف زنده بوده این همه مدت؟

بله.الیته یک چیزی بگم خیلیم نطمئن نیستم در لصل پن شنیده بودم در فصل سوم در نقش یک خبرنگار بازی میکنه منتها تو فصل اولم قرار بود نقش یوسف را داشته بود وخب یوسفم خبرنگار بود منتها نمی دونم چرا اون موقع نقش یوسف را ادامه نداد ولی چون نقش خب نگار داره احتمالا ادامه یوسف چون اصلا تو این فصل با آرش مجیدی هم هستش بازیم زیاد داره ولی به احتمال ۹۹ در صدیوسفه.