2777
2789
بپرس  بتونم راهنمایی میکنم

ببینید دختر من مهمه و می خواد آزمون بده درسشم خوبه درحد مدرسه ۲۰ نزدیک هزارتا هم تست هوش زده و الان می خواد درسی بزنه چجوری بزنه مثلاً تعداد تستارو‌ تقسیم بر تعداد روزهایی که داره بکنه یا نه مثلاً بگه این هفته این مبحث و این منبحثو جمع کنم و اینکه دیر نیس؟

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز

اول از همه برای ورود به مدارس تیزهوشان باید توانایی دخترتون رو ببینید . خیلی از بچه ها باهوش هستند، درسشون هم خیلی خوبه اما توی تیزهوشان فشار زیادی روشون میاد و اون موقع کم میارن .

پس ببینین اول از همه درس واسه دخترتون اهمیت داره یا نه و اینکه میتونه تونجا دوام بیاره یا نه .

نکته ی بعدی در مورد زمان نمیشه تصمیم گرفت . با توجه به اینکه میگید دخترتون تست زیاد زده ، یعنی دخترتون صفر نیست . پس اکه اراده قوی داشته باشه میتونه شروع کنه .

رقیب هم خیلیییی زیاده . اگر توی شهر بزرگی باشید یا توی یک کلان شهر ، رقیب زیادی داره . اما خب توی شهر های کوچکتر هم رقیب هست خیلی هم هست اما کمتر .

و نصیحت من به شما این هست که یه نفر اگر بخواد تیزهوشان قبول بشه ، حتمااا حتماااا باید کلاس رفته باشه . درسته که تست زدن خیلی کمک میکنه . اما کلاس هم مهمه و تا کلاس نره موفق نمیشه . چون هم رقیب ها زیادن هم اینکه واقعا به نظر من هوش و استعداد تحلیلی فقط نیاز به هوش نداره ، نیاز به آموزش هم داره .

برید با آموزشگاه های خوب و دبیران خوب صحبت کنید ببینید نظر اونها چیه و اینکه قبول میکنن دخترتون الان بیاد یا نه . در خصوص اینکه می گید دیر هست یا نه میگم .

اگر دخترتون هفتمه تلاشش رو بکنه ولی اگر نشد عیب نداره میتونه دوباره نهم آزمون بده

ولی اگر نهمه باید واقعا پشتکار داشته باشه ، چون فقط یه بار فرصت داره

اما اگر هم خدایی نکرده قبول نشد نباید ناامید بشه . چون توی روحیه خیلی اثر داره .

در خصوص تست زنی هم که پرسیدید ، باید بگم که اول از همه باید مدیریت زمان داشته باشه . با تایمر زمان بگیره یه تعداد مشخص تست بزنه . بعدش آروم آروم زمانش رو کم کنه .

اگر هفتمه فقط هوش و استعداد تحلیلی میخواد. که خودش یه بخش دقت و سرعت داره که اون هم نیاز به سرعت بالا داره و هم دقت بالا . اما بخش های دیگه ی اون باید براش کار‌کنه و تست زیاد بزنه

اگر نهمه علاوه بر هوش و استعداد تحلیلی دروس تخصصی هم داره که خیلی مهمن .

باید روی ریاضی ، شیمی ، زیست و فیزیک کار کنه که به نطر من حنما نیاز به کلاس هست

و اینکه یک سری کتاب های تکمیلی سمپاد هم هست به نام علوم تکمیلی و ریاضی تکمیلی . اونها هم واسه آزمون نهم مهمه . اونها رو هم بخونه بد نیست

کاربری دست دو نفره :)
دوست عزیز اول از همه برای ورود به مدارس تیزهوشان باید توانایی دخترتون رو ببینید . خیلی از بچه ها با ...

دوست عزیز این راهنمایی بود که من تونستم بکنم 🙂

امیدوارم واستون کارآمد باشه و دخترتون هم هر کجا باشه موفق باشه

طولانی شد ببخشید ☘️

کاربری دست دو نفره :)
دوست عزیز این راهنمایی بود که من تونستم بکنم 🙂 امیدوارم واستون کارآمد باشه و دخترتون هم هر کجا باش ...

نه خیلی ممنون واقعا که اینقدر زحمت کشیدید♥️

کاربری دست دو نفره