دوست عزیز
اول از همه برای ورود به مدارس تیزهوشان باید توانایی دخترتون رو ببینید . خیلی از بچه ها باهوش هستند، درسشون هم خیلی خوبه اما توی تیزهوشان فشار زیادی روشون میاد و اون موقع کم میارن .
پس ببینین اول از همه درس واسه دخترتون اهمیت داره یا نه و اینکه میتونه تونجا دوام بیاره یا نه .
نکته ی بعدی در مورد زمان نمیشه تصمیم گرفت . با توجه به اینکه میگید دخترتون تست زیاد زده ، یعنی دخترتون صفر نیست . پس اکه اراده قوی داشته باشه میتونه شروع کنه .
رقیب هم خیلیییی زیاده . اگر توی شهر بزرگی باشید یا توی یک کلان شهر ، رقیب زیادی داره . اما خب توی شهر های کوچکتر هم رقیب هست خیلی هم هست اما کمتر .
و نصیحت من به شما این هست که یه نفر اگر بخواد تیزهوشان قبول بشه ، حتمااا حتماااا باید کلاس رفته باشه . درسته که تست زدن خیلی کمک میکنه . اما کلاس هم مهمه و تا کلاس نره موفق نمیشه . چون هم رقیب ها زیادن هم اینکه واقعا به نظر من هوش و استعداد تحلیلی فقط نیاز به هوش نداره ، نیاز به آموزش هم داره .
برید با آموزشگاه های خوب و دبیران خوب صحبت کنید ببینید نظر اونها چیه و اینکه قبول میکنن دخترتون الان بیاد یا نه . در خصوص اینکه می گید دیر هست یا نه میگم .
اگر دخترتون هفتمه تلاشش رو بکنه ولی اگر نشد عیب نداره میتونه دوباره نهم آزمون بده
ولی اگر نهمه باید واقعا پشتکار داشته باشه ، چون فقط یه بار فرصت داره
اما اگر هم خدایی نکرده قبول نشد نباید ناامید بشه . چون توی روحیه خیلی اثر داره .
در خصوص تست زنی هم که پرسیدید ، باید بگم که اول از همه باید مدیریت زمان داشته باشه . با تایمر زمان بگیره یه تعداد مشخص تست بزنه . بعدش آروم آروم زمانش رو کم کنه .
اگر هفتمه فقط هوش و استعداد تحلیلی میخواد. که خودش یه بخش دقت و سرعت داره که اون هم نیاز به سرعت بالا داره و هم دقت بالا . اما بخش های دیگه ی اون باید براش کارکنه و تست زیاد بزنه
اگر نهمه علاوه بر هوش و استعداد تحلیلی دروس تخصصی هم داره که خیلی مهمن .
باید روی ریاضی ، شیمی ، زیست و فیزیک کار کنه که به نطر من حنما نیاز به کلاس هست
و اینکه یک سری کتاب های تکمیلی سمپاد هم هست به نام علوم تکمیلی و ریاضی تکمیلی . اونها هم واسه آزمون نهم مهمه . اونها رو هم بخونه بد نیست