2777
2789
عنوان

نوک بینی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 59 پست
اخه این قسمت اصلا ربطی به گچ نداره بیرونه گچ و کاملا واضح معلومه که افتاده  ولی دعا کن فردا که ...

چقدر هزینت شد

گفته بودی طبیعی میخوای؟

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
چقدر هزینت شد گفته بودی طبیعی میخوای؟

پنجاه تومن 

و اینکه من هزار بار گفتم دکتر من دماغم واقعا ظاهری ایراد نداشت فقددچون دوست داشتم عروسکی باشه عمل کردم 

گفتم دکتر من سربالا و خیلی کوچیک با قوس زیاد میخوام 

ولی الان بااینکه زیر گچه اصلاااا سر بالا نیست و معلومه کوچیکم نکرده 

یعنی اصلا دست به پره های بینیم نزده و اصلا نمی‌دونم کجاشو عمل کرده من هیچ تغییری حس نکردم🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پنجاه تومن  و اینکه من هزار بار گفتم دکتر من دماغم واقعا ظاهری ایراد نداشت فقددچون دوست داشتم ...

من کاملا طبیعی میخواستم خب ولی با این حال کلی تغییر کردم بعد برداشتن گچ

حالا ناامید نشو با دکترت حرف بزن

کو عکس؟

توروخدا دیگه عکس نوک بینی رو پاک نکنید

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
شما زیر گچ از پره های بینیت و نوکش راضی بودی؟

من بعد گچم از نوکش راضی نیستم کلا 

یعنی همع میگن خوب شدم ولی خب خودم دوسش ندارم

ورم خیلی داره و اینکه پره ها کوچیک شده  بود

زیر گچ هیچی معلوم نیست  من قوسم تازه بعد یک سال و نیم شکل گرفت

انقد غصه میخورم 

اصلا دماغم با دماغ قبلیم هییییچ فرقی نکرده 

یعنی حتی پسردایی پونزده سالممم گفت همه میرن داف میشن تو چرا اصلا عوض نشدی🥲💔

پنجاه تومن  و اینکه من هزار بار گفتم دکتر من دماغم واقعا ظاهری ایراد نداشت فقددچون دوست داشتم ...

خداوکیلی با گچ داری قضاوت میکنی؟

خیلی عجله داری شایدم اعتماد به نفس نداری.

تو بعد از یک سال میتونی قضاوت کنی. 

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
من بعد گچم از نوکش راضی نیستم کلا  یعنی همع میگن خوب شدم ولی خب خودم دوسش ندارم ورم خیلی داره ...

کاش برا منم خیلی کوچیک میکرد 

منتها دکترم اصلا حس میکنم چون نفر اول رفتم اتاق عمل هنوز کامل لود نشده بود همینطوری الکی اینور اونور کرده فرستاده بیرون 

چون این دماغی ک من میبینم با دماغ قبلیم مو نمیزنه

انقد غصه میخورم  اصلا دماغم با دماغ قبلیم هییییچ فرقی نکرده  یعنی حتی پسردایی پونزده سال ...

😐😐😐 فعلا نزار کسی نظر بده. هنوز ورم داره.

توروخدا قبل از عمل یکم تحقیق میکردی

خداوکیلی با گچ داری قضاوت میکنی؟ خیلی عجله داری شایدم اعتماد به نفس نداری. تو بعد از یک سال میتونی ...

اخه خواهر من همین دکترم صد تا استوری با گچ میزاره اصلادماغاشون زیر گچ نوکش بالاس ولی من عکسم گذاشتم قشنگ معلومه نوکش افتادگی دارهههه هنوز 

اخه خواهر من همین دکترم صد تا استوری با گچ میزاره اصلادماغاشون زیر گچ نوکش بالاس ولی من عکسم گذاشتم ...

من هیچ دکتری ندیدم با گچ استوری بزاره.

یذره صبر کن . عجله نکن. 

من هیچ دکتری ندیدم با گچ استوری بزاره. یذره صبر کن . عجله نکن. 

دکتر من همون لحظه که گچ باز می‌کنه استوری میگیره ازشون اصلا دماغا همه خشکل ولی من چی🥲 

حتی تو اتاق عملم عکس میگیره استوری می‌کنه ولی دماغ منو نکرده بود 

اصلا ملومع خراب کرده دیگه