2777
2789
عنوان

نوک بینی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینیت اصلا سربالا نیست برو بهش بگو پول مفت ک ندادی من خودم دیشب عمل کردم کاملا سربالاس نگاش میکنی مش ...

مگه حتما واسه همه باید سربالا باشه؟ شاید دکتر تشخیص داده به صورت این اینطوری میاد.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
من پیشنهاد میکنم یه کتاب درمورد اعتماد به نفس بخونی و یاد بگیری خودتو هر جور که هستی دوست داشته باشی ...

اخه این ربطی به اعتماد بنفس نداره ک من عمل کردم دماغم سربالا باشه بعد دکتره خرابش کرده🥲

من دیشب عمل کردم با این همه ورم بازم مشخصه سربالاس

خب شاید به صورت تو سربالا میومد. به صورت این خانوم این مدلی میاد

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خب شاید به صورت تو سربالا میومد. به صورت این خانوم این مدلی میاد

خب خودش میگه ب دکتر گفته سربالا باشه البته من بینی خودم سربالا بود بچم با اسباب بازی زد بهش شکست دیگه رفتم زیبایی هم عمل کردم

زیادی طبیعی عمل کرده. ولی یکم زمان بده .الان خیلی ورم دره.یکم صبر کن. ولی مدلش فانتزی نیست تا جایی ک ...

کاش لاقل مدلش طبیعی بود 

این تا جایی که من نگاه میکنم نه طبیعیه نه فانتزی 

این همون دماغ قبلی خودمه

انقد غصه میخورم  اصلا دماغم با دماغ قبلیم هییییچ فرقی نکرده  یعنی حتی پسردایی پونزده سال ...

منم دماغم زیر گچ بود نوکش قلمبه و گوشتی معلوم میشد 

اول اینکه پر ورمه دوم اینکه وقتی گو در بیاد خیلی متفاوته حتی با دماغ اصلی که بعدا مشخص میشه

منم دماغم زیر گچ بود نوکش قلمبه و گوشتی معلوم میشد  اول اینکه پر ورمه دوم اینکه وقتی گو در بیا ...

ایشالا دعا کن برا منم فردا نتیجه راضی کننده ای داشته باشه واگرنه دق میکنم 

نامزد قبلیم همیشه می‌گفت نرو نرو 

الان کل خانوادم میگن آره اون یچی میدونست ک بهت می‌گفت نرو ببین بد شده واینا

عمل کرده تموم شده دیگه چجوری میخواد درستش کنه🥲

من تجربه ای ندارم ولی دختر خاله م عمل کرد بینیش یکم سرش کج بود رفت پیش دکترش آمپول زد خوب شد 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘