2777
2789
عنوان

سندروم هیپوپلاستیک سمت چپ قلب

743 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من چند ماه پیش حامله شدم تا اینکه ۱۸ هفتم شد و رفتم سونوی سلامت و بهم گفتم یه قسمت از قلب بچه رو نمیبینن و منو فرستادن اکو قلب جنین و وقتی رفتم دکتر بهم گفت بطن چپ قلب تشکیل نشده و یه بیماری مادرزاد نادر هس که بچه یا داخل شکم میمیره یا وقتی بدنیا اومد تا چند هفته بیشتر نمیتونه زنده باشه . بدترین و سخت ترین روزهای عمرم بودم و برای منی که بچه اولم بود و کلی شوق و ذوق داشتم میشه گفت یه کابوس بود. بهم گفتن که باید حتما سقط کنی و پزشک قانونی بهم مجوز داد و رفتم بیمارستان سقط طبیعی کردم.

دکترا بهم میگن هیچ دلیل خاصی نداره این بیماری و بر اثر یک جهش ژنتیکی خیلی نادر بوجود میاد. اگر شما همچین تجربه ای داشتین بهم بگین چجوری گذروندین این روزا رو و اینکه بعدش حامله شدین بازم بچتون مشکل نداشت؟ یا هر اطلاعی راجب این قضیه دارین ممنون میشم بهم بگین. وقتی علت یه موضوعی رو نمیدونی خیلی سخت تر از اینه که بدونی . فوقش میگی اره بخاطر فلان کاره که کرده یا فلان غذا یا دارو که خوردم یا حتی بخار ارثی بودن تو خانوادس ولی وقتی نمیدونی برای بارداری های بعدی همش استرس داری 

بهترین کارو کردی یکی از آشناها ی ما بچه ش با همین مشکل بدنیا اومد دوبار،عمل کرده هم پدر،بچه دراومده هم پدر و مادر،پیر شدن اگه همون موقع میمرد بهتر،بود هرچه بزرگ تر میشه وابستگی بیشتر میشه هنوز،یه عمل دیگه ش مونده و کلی دارو میخوره مادره میگفت اگه میدونستم قطعا سقط میکردم منتهی،دکتر،خوب نرفت  و سونو گرافی خوب نرفت نفهمیدن سالی یکی دوبار،بچه بیمارستان بستری میشه و حسابی پدرشان در میاد  فقط بدون خودتو و بچه بیچاره و نجات دادی وگرنه یه بچه همیشه مریض وپر از استرس داشتی روزی هزار بار می مردی 

اونم تو فامیل اصلا ندارن 

بهترین کارو کردی یکی از آشناها ی ما بچه ش با همین مشکل بدنیا اومد دوبار،عمل کرده هم پدر،بچه دراومده ...

ممنون از اینکه جوابمو دادین من دقیقا وقتی منتظر جواب پزشک قانونی بودم همش استرس داشتم بهم مجوز ندن و وقتی بچه بدنیا بیاد همش منتظر این باشه کدوم روزه که بچم میخواد از دست بره.خدا بهشون صبر بده ایشالله واقعا شرایط سختیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من پیام شما رو دیدم امروز منم پسرمو یک فروردین به دنیا اومد چند روز بعد بخاطر همین مشکل تشکیل نشدن بطن چپ از دست دادم ولی متاسفانه برای من تو هیچ کدوم از سونوها معلوم نشد کل۹ ماه هر سونو و غربالگری رفتم گفتن بچت سالمه خوبه به دنیا اومد ولی نموند برام بچم خیلی داغونم هم از غم بچم هم بخاطر ترسی که افتاده تو جونم میخواستم بدونم شما دوباره اقدام به بارداری کردید دکتر رفتید خلاصه اینکه چیکار کردید چون من خیلی سردرگم و داغونم

سلام من پیام شما رو دیدم امروز منم پسرمو یک فروردین به دنیا اومد چند روز بعد بخاطر همین مشکل تشکیل ن ...

اره عزی م من سه ماه بعدش زیر نظر دکتر حامله شدم  و الام بچم ۵ ماهشه و کانلا سالمه اون یه اتفاق نادر بود و دلیل خاصی نداره و شما هم پناه بر خدا زیر نظر پزشک دوباره باردار شو

اره عزی م من سه ماه بعدش زیر نظر دکتر حامله شدم و الام بچم ۵ ماهشه و کانلا سالمه اون یه اتفاق نادر ...

خیلی خوشحال شدم خدا براتون حفظش کنه همیشه سلامت باشه 

من خیلی حال بدی دارم مخصوصا اینکه من بچم و به دنیا آوردم و دیدمش و از دستش دادم برام دعا کنید منم خدا بهم یه بچه سالم بده 

میتونم بپرسم اگر از دکترتون راضی بودید اسمش چیه؟

اره عزی م من سه ماه بعدش زیر نظر دکتر حامله شدم و الام بچم ۵ ماهشه و کانلا سالمه اون یه اتفاق نادر ...

سلام عزیزم من پیام شما رو الان خوندم . منم یک ماه پیش جنینم رو دقیقا مثل شما با همین مشکل از دست دادم. منم بعد سالها انتظار و برای بار اولم بود که باردار شدم. ی ادم ناامید و پر از استرس شدم.. من مشاور ژنتیک رفتم واسم ازمایش کارتوتایپ نوشتن و خداروشکر جواب خوب بود و مشکل کروموزومی نداشتیم. البته تو بارداری هم سلفری داده بودم و مشکلی نداشتم. الان واسم ازمایشات ژنتیک نوشتن که هزینش خیلی بالاست. میشه شما راهنمایی کنید که قبل بارداری مجددت چ اقداماتی انجام دادی؟ 

ممنون از اینکه جوابمو دادین من دقیقا وقتی منتظر جواب پزشک قانونی بودم همش استرس داشتم بهم مجوز ندن و ...

من فرزند اولم با این مشکل ب دنیا اومد و بعد از دوماه و عمل باز قلب تو بیمارستان رجایی از دست دادمش