2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست
اسی تنها آرزوی من دراین دنیا فقط اسلیو واگرنه با چاقی آرزو به دل میمونم فعلا ۱۰۰ ملیون ندارم بازم دو ...

ب نظرم بخور بخور کن وزنت بیشتر بشه و بیمه تعلق بگیره بهت بری عمل کنی من خیلیا دیدم این کار رو کردن

شما چند ساله انجام دادی ؟ کدوم شهری عزیزم درسته میگن بعد اسلیو نمیشه دیگه بارداری بشی ینی ب خاطر برگ ...

۳ ساله تهران انجام دادم من الان شش ماه باردارم اصلا بارداری چه ربطی به اسلیو داره هر چی میشنوی باور نکن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا سردت میشه؟

سردم که میشه ولی ب محض اینکه بدنم سردبشه دل درد شدید و وحشتناک میگیرم ...برای همین دائم پهلوهام را بستم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
۳ ساله تهران انجام دادم من الان شش ماه باردارم اصلا بارداری چه ربطی به اسلیو داره هر چی میشنوی باور ...

مبارکه عزیزم ب سلامتی بغل بگیری نی نی عزیزت رو 

من ی دونه بچه دارم دوست دارم اگه بشه ی دونه دیگه بچه داشته باشم اما بهم گفتن قبل اسلیو باید باردار شی چون دوباره برمی‌گردی ب چاقی و وزن اولیه ت 

شما هم برای عمل اسلیو ترس داشتی ؟ من خیلی استرس دارم 

آره خیلی خیلی خیلی زیااااد همش فکر میکردم میمیرم حتی دو روز قبل عمل پشیمون شده بودم با پاهای لرزون رفتم بیمارستان حس اعدامی ها رو داشتم😂😂ولز انقدر تحقیق کردم و با اونا که اسلیو شون تو ایینستا چت کردم تا قوت قلب گرفتم هر چند بااازم میترسیدمممم اما واقعا یه عمل بی خطر تمام استرس و ترسم الکی بود 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
شما هم برای عمل اسلیو ترس داشتی ؟ من خیلی استرس دارم 

شما چند کیلویی

مبارکه عزیزم ب سلامتی بغل بگیری نی نی عزیزت رو  من ی دونه بچه دارم دوست دارم اگه بشه ی دونه دی ...

ممنون عزیزم ببین اول بچه دار شو بعد اسلیو کن اینجوری خیلی خیلی بهتره من الان شش ماه باردارم و ده کیلو وزنم برگشت تا پایان بارداری احتمالا تا ۵ الی ۶ کیلو اضافه کنم که در کل میشه ۱۶ ۱۷ کیلو برگشت و دوباره باید کالری شمار کنم و ورزش و چند ماه زمان ببره برگردم به وزن ۶۶ ۶۵ کیلو تا ۱۸ ماه بعد اسلیو هم بارداری ممنوعه 

شما اولین بچه تون هست ؟؟

آره

۱۱۰ کیلو  قدم ۱۵۶

پس عمل بهتون واجب صد در صد هست عزیزم من ۱۶۵ قد ۹۶ وزن بودم بیمه بهم تعلق نگرفت ولی بیمه بشما تعلق میگیره