2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست

اسی تنها آرزوی من دراین دنیا فقط اسلیو واگرنه با چاقی آرزو به دل میمونم فعلا ۱۰۰ ملیون ندارم بازم دوتا ۳سال میکشه تا این پول جورشه 

وزنم ۹۰ چاقی پایین تنه دارم شکم پهلوم خیلی بزرگه 

قد۱۶۵

منم ریزه خورام متاسفانه ده کیلو برگشتم الانم حامله ام ولی خواهرم چون ریزه خوار نیست بعد سه سال عمل ه ...

بعد چه مدت برگشت؟؟؟؟ 

خب الان بارداری طبیعیه چاق بشی ...

منم همش میترسم دوباره برگرده🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی تنها آرزوی من دراین دنیا فقط اسلیو واگرنه با چاقی آرزو به دل میمونم فعلا ۱۰۰ ملیون ندارم بازم دو ...

الهی🥺 عزیزم دو سه سال دیگه پول این عمل ۳۰۰میلیون میشه ...

منم هرچی طلا داشتم حتی گوشواره و حلقه نامزدیمو فروختم و عمل کردم ....

بعد چه مدت برگشت؟؟؟؟  خب الان بارداری طبیعیه چاق بشی ... منم همش میترسم دوباره برگرده🥲

بعد دوسال با خوردن شیرینجات نوشابه اینا دوباره با کالری شمار رسیدم به ۶۹ حامله شدم الان ۷۸ کیلوام احتمالا تا ۹۰ برسم آخر بارداری که باز باید برم تو خط کالری شمار و ورزش بیام پایین فقط یه فرقی داره رژیم میگیرم بدون سختی وزن کم میکنم مثل قبل عمل که رژیم میگرفتم زجر کش نمیشم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بعد دوسال با خوردن شیرینجات نوشابه اینا دوباره با کالری شمار رسیدم به ۶۹ حامله شدم الان ۷۸ کیلوام اح ...

عزیزم .خب بازم خداروشکر که مواظب بودی بیشترنشی ...افرین ....منم دائم کالری شماری میکنم ...انشاالله ک بسلامتی زایمان کنی و بعدش هم خودتو برسونی ب وزن دلخواهت ...

الهی🥺 عزیزم دو سه سال دیگه پول این عمل ۳۰۰میلیون میشه ... منم هرچی طلا داشتم حتی گوشواره و حلقه نا ...

دقیق عزیزم منم یه کوچولو دارم طلا پس انداز میکنم لاقل پولم به روز باشه همسرم پولشو داره ولی نمیده میگه این پول هر بلایی بگی میزارم سرش بیاری بروح حتی تا آخر عمرت چاق بمون ولی اسلیو نمیزارم 

اما نمیدونه تو دل من چی میگذره اگه بگن تنها چیزی که تو این دنیا عذابت میده چیه میگم چاقی

دقیق عزیزم منم یه کوچولو دارم طلا پس انداز میکنم لاقل پولم به روز باشه همسرم پولشو داره ولی نمیده می ...

عزیزم میترسه و کاملا هم حق داره منم خیلی باهمسرم حرف زدم و تو اون دوهفته اول ک حالم بد بود گاهی ارزوی مرگ میکردم و شوهرمم ازبس غرمیزد که داری میمیری ...ولی گذشت و خداروشکر خوب شدم ....

عزیزم .خب بازم خداروشکر که مواظب بودی بیشترنشی ...افرین ....منم دائم کالری شماری میکنم ...انشاالله ک ...

ممنون عزیزم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
عزیزم میترسه و کاملا هم حق داره منم خیلی باهمسرم حرف زدم و تو اون دوهفته اول ک حالم بد بود گاهی ارزو ...

خداروشکر عزیزم انشاالله لذتش برات پایدار باشه 

بر منم دعا کن شاید یروزی شوهرم راضی شه فعلا من ۳ساله رو مخشم فعلا تاثیر نزاشته

خداروشکر عزیزم انشاالله لذتش برات پایدار باشه  بر منم دعا کن شاید یروزی شوهرم راضی شه فعلا من ...

باید کلیپ هاشون را ببینید ، تاپیک ها و حرفاشون را بذاری بخونه ، اینا فقط ی چی شنییدن ک میگن خطر داره ☹️ 

ان شاالله ک اگه قسمتته برات جوربشه ...ولی اگه خودت کالری شماری و ورزش داشته باشی لاغر کنی و دیگه هم نخوری و مواظب باشی هم بدنیس ...

آره من راضی ام بهترین کار اینکه سرچ کن تو گوگل بنویس همه چیز درباره عمل اسلیو من آخرش نی نی سایت هم ...

شما چند ساله انجام دادی ؟ کدوم شهری عزیزم درسته میگن بعد اسلیو نمیشه دیگه بارداری بشی ینی ب خاطر برگشت دوباره؟