این دنیا بر مدار کارما و انسانیت میچرخه همه انرژی های خوب و دورت جمع کن شاید باورت نشه به جان مادرم من به شدت به فا.ل حسس ششمی طلسم جذب و... اعتقاد داشتم حدود 5 سال پیش به یه فا.لگیری 35 هزارتومن پول دادم🤣😂
ببین بیخود و بی جهت حالم بد بود دورم پر از سیاهی حس میکردم و الکی با کوچکترین اتفاقی گریه میکردم نمیفهمیدم چم هست یا بوده یکی یک سال و نیم اینجوری همین حالت بودم درحدی که میخواستم برم پیش تراپیست یکی از دوستای پدرم یه سید خیلی اقا و مهربانه یه شب با خانومش دعوت بودن خونمون گفت دخترم تو چرا انقدر چشات غم داره مامانم گفت اصلا نمیفهمم چشه گفت دور و برش پر از سنگینیه دلت و با نماز اروم کن کمک کن به فقرا و...
از فا.ل و اینا فاصله گرفتم خودم و سپردم به دست خدا به جان عزیزترین کسم به حدی زندگیم رو روال افتاد حال دلم خوب شد بعد اون یه دفتر برداشتم شکرگزاری میکردم خواسته هاو توش مینوشتم و با خدا درد و دل میکردم
تاپیکت و دیدم یه مدت فاصله بگیر دلت و اروم کن خدا هیچ وقت بندش و نا امید نمیکنه خودش میگه(دعایش را برآوردم و امیدش را ناامید نکردم که از دعا و زاری بنده ام شرم دارم) ببین خدا شرمش میاد بری پیشش دعات و قبول نکنه اگه نشد مطمن باش بهتریییین اتفاق منتظرته
من سال اول کنکورم راه دور قبول شدم پدرم مخالف بود سه روز حالم بد بود گریه و زاری و ناشکری ولی بعدش که با رتبه خیلی بهتررر رشته و محیط خیلی بهتر قبول شدم فهمیدم مصلحتش چیه نزار دورت انرژی منفی باشه هیچکس از یک ثانیه بعدش هم خبر نداره جان دلم