2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس شیشمی چی اخه هیچکس نمیتونه بفهمه یک دق بعدش چیه تحصیلکرده ایی ؟این حرفا ازت بعیده

اگه دلت اشوبه و حاجت داری یه چیزی بین فقرا تقسیم کن بین بچه های کار برات دعا کنن تو هم حاجت روا میشی بعد عشقت هم خودش میاد 

🙂آرومم کردی مرسی❤🥺

این دنیا بر مدار کارما و انسانیت میچرخه همه انرژی های خوب و دورت جمع کن شاید باورت نشه به جان مادرم من به شدت به فا.ل حسس ششمی طلسم جذب و... اعتقاد داشتم حدود 5 سال پیش به یه فا.لگیری 35 هزارتومن پول دادم🤣😂

ببین بیخود و بی جهت حالم بد بود دورم پر از سیاهی حس میکردم و الکی با کوچکترین اتفاقی گریه میکردم نمیفهمیدم چم هست یا بوده یکی یک سال و نیم اینجوری همین حالت بودم درحدی که میخواستم برم پیش تراپیست یکی از دوستای پدرم یه سید خیلی اقا و مهربانه یه شب با خانومش دعوت بودن خونمون گفت دخترم تو چرا انقدر چشات غم داره مامانم گفت اصلا نمیفهمم چشه گفت دور و برش پر از سنگینیه دلت و با نماز اروم کن کمک کن به فقرا و... 

از فا.ل و اینا فاصله گرفتم خودم و سپردم به دست خدا به جان عزیزترین کسم به حدی زندگیم رو روال افتاد حال دلم خوب شد بعد اون یه دفتر برداشتم شکرگزاری میکردم خواسته هاو توش مینوشتم و با خدا درد و دل میکردم 

تاپیکت و دیدم یه مدت فاصله بگیر دلت و اروم کن خدا هیچ وقت بندش و نا امید نمیکنه خودش میگه(دعایش را برآوردم و امیدش را ناامید نکردم که از دعا و زاری بنده ام شرم دارم) ببین خدا شرمش میاد بری پیشش دعات و قبول نکنه اگه نشد مطمن باش بهتریییین اتفاق منتظرته 

من سال اول کنکورم راه دور قبول شدم پدرم مخالف بود سه روز حالم بد بود گریه و زاری و ناشکری ولی بعدش که با رتبه خیلی بهتررر رشته و محیط خیلی بهتر قبول شدم فهمیدم مصلحتش چیه نزار دورت انرژی منفی باشه هیچکس از یک ثانیه بعدش هم خبر نداره جان دلم