2777
2789
عنوان

بیاین بگین چطوری رفتار کنم بهتره

34 بازدید | 1 پست

طولانیه ولی خواهشاً بخونید خیلی دلم شکسته

پدر و مادرم بین من و خواهرم خیلی فرق میذارن.اون اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنه تو هر جملش صد تا فحش و حرف گنده تر از دهنشه باز هم عزیزه من برعکس هر کمکی میکنم دستم نمک نداره یک صدم حرف های خواهرمو بزنم تا ابد یادشون میمونه و میشه بهونه

چیزی که الان خیلی ناراحتم کرده اینه که من یه کفش چندماه پیش خریدم که اصلا مناسب برف و بارون نیست ولی تو این روزها که برفیه به هر بدبختی هست باهاش سر میکنم (کلا همین یه جفت کفش رو دارم)چون مادرم گفته بود دستمون تنگه.برای دانشگاه هم مانتو و شلوار گرفتم که همونو خرید عید حساب کردند و گفتند خب تو که خریدت رو کردی و تمام در صورتی که مانتو و شلوارم خیلی رسمیه و فقط برای دانشگاه مناسبه

از اون طرف اومدم خونه دیدم خواهرم کلی خرید کرده و از مرکز خرید های گرون هم هستند که به من می‌گفتند به اجناس همچین مراکزی پول نمیدیم.چند جفت کفش داشت باز یه کفش گرون جدید و بوت گرفته.لوازم آرایش و ست کامل لباس بیرون و خونگی و اتو مو و هدفون و..... در صورتی که من دانشجوام و هنوز یه هندزفری و ایرپاد و هدفون ندارم وقتی خراب شدن دیگه تعمیر نکردند و نخریدند.مادرم هم خریدهارو پنهون میکرد

همین کاراشون باعث افسرده شدنم شده خیلی دلم شکسته 

به روی پدرم آوردم یکم بهونه آورد بعد گفت خب بریم برای تو هم بخریم 

من طبیعتا این صدقه رو قبول نمیکنم ولی بگید چطور رفتار کنم که متوجه اهمیت ماجرا بشن.دوست ندارم اصلا عید رو خونه بمونم می‌خوام برم خوابگاه عیدی هم نمی‌گیرم عید دیدنی هارو هم نمی‌رم دیگه چیکار کنم؟ سرسنگین هم هستم باهاشون

ولی متاسفانه امکان شاغل شدن ندارم و باید ازشون پول بگیرم