2777
2789
عنوان

دعوا خانوادگی

2309 بازدید | 13 پست

پدرم یک آدم روانیه 7 سال دعوا بود یعنی من از 11 سالگی مجبور شدم رو پای خودم وایسم ورودی کلاس هفتم ک همه با خانواده میان من روز اول پیاده با لوازم التحریر ک خودم گرفتم تنها رفتم فق من تنها بودم... دیگه از همون سال کار کردم کردم تونستم ماشین بگیرم و چند تا چیز دیگ هفته پیش مامانم رو زد منم حالم بد شد آباژور تو سرش خورد کردم و گفتم دس رو مادرم بلند نمیکنی.... حالا هم خونه جدا اجاره کردم ولی این حروم زاده ماشینم رو نمیده....واقعا حال بدیه 😔.. 

اگه فردا قرار نباشه بهتر از دیروزت باشه پس امروزت رو برای چی زنده ای؟

کاش مامانت جدا شه. چرا ماشینو نمیده؟ 

اگه ماشین به اسم تو باشه قانونی میتونی بگیریش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش مامانت جدا شه. چرا ماشینو نمیده؟  اگه ماشین به اسم تو باشه قانونی میتونی بگیریش

وقتی ماشین خریدم 14.15 سالم بود این عوضی همرام بود به اسم خودش کرد 

وااای. برا منم مشابهش شده من که گذشتم چون نشد ولی امیدوارم تو بتونی بگیریش 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببین میتونی شب یا وقتی حالش خوب نیست ازش اثر انگشت و امضا بگیری

یا تهدیدش کن خونه جدا هم که داری اگه تنها بچه ای مامانت ببر پیش خودت

مامانا گناه دارن🥺

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
ببین میتونی شب یا وقتی حالش خوب نیست ازش اثر انگشت و امضا بگیری یا تهدیدش کن خونه جدا هم که داری اگ ...

تابستان برمیگردم یه مدت جدا شدم حالم اوکی بشه.. دست به مادرم بزنه آتیشش میزنم..... 

تابستان برمیگردم یه مدت جدا شدم حالم اوکی بشه.. دست به مادرم بزنه آتیشش میزنم..... 

سعی کن با زبون خوش دورش بگیری که ماشین ازش بگیری

میفهمم چقد مامانت دوست داری خدا جفتتون واسه هم نگه داره

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
وای چقدر عوضیه ..ولی مطمئنم به پای بابای کثافت من نمیرسه ..برو هر جور شده ماشین و ازش پس بگیر ..

پس میگیرم حروم زاده رفته‌ تو جدول مجبورش کردم درستش کنه.... پدرم از خودش هیچی نداره هر چی ماشین و ملک و املاک هست منو مادرم ساختیم و خریدیم حالا اگر من گذاشتم بیاد مالک بشه..... 

پس میگیرم حروم زاده رفته‌ تو جدول مجبورش کردم درستش کنه.... پدرم از خودش هیچی نداره هر چی ماشین و مل ...

وقتی پدرم روزی 12 ساعت می‌خوابید من 14 ساله تا ساعت 2 شب برقکشی میکردم.... 2 شب منه بچه تو 4 متر ارتفاع حالا پولش ماشین خریدم چطور میتونه بگیره ازم‌؟! بیوجدان

پس میگیرم حروم زاده رفته‌ تو جدول مجبورش کردم درستش کنه.... پدرم از خودش هیچی نداره هر چی ماشین و مل ...

نزنین به نامش ..همرو پس بگیر ..بندازین بیرون اشغالو ...چون خودم یه بابای ب وجدان ..اشکال دارم درکت میکنم ..حالم بهم میخوره بهش بگم بابا ..کاش زودتر بمیره ...کثافت همه فامیلامون مردن دایی هام ..شوهر خاله هام ..این حرومزاده ۷۵ سالشه..۴۰ ساله تریاک میکشه هیچیش نشده ‌.حتی کرونا هم  نگرفت ...واقعا حرمومزادست بابای من 

نزنین به نامش ..همرو پس بگیر ..بندازین بیرون اشغالو ...چون خودم یه بابای ب وجدان ..اشکال دارم درکت م ...

به نامش نیست ادعای مالکیت میکنه...