2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرماله عزیزم من بچم ۳۵هفته ۱۸۰۰بدنیا اومد 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

خوبه

تو هفته های اخر بچه خیلی وزن میگیره 

خیلیم تپلی بشه دنیا اومدنش راحت نیست

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

من ۲۸ هفته رفتم ۱۱۰۰ بود،۳۵ هفته ۲۷۰۰ شد،غذای خاصی هم نخوردم،مثل همیشه قود غذاهام

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اخه زن داداشم تو بچه اولش رفته یک کیلو و۵۰۰ گرم بوده دکترش گفته کمه😑

چند روز پیش تو مطب دکتر بودم، برا چکاپ بارداری،ی خانومه کنارم بود داشت گریه می‌کرد، پرسیدم چی شده؟ گفت 36 هفته ام و وزن بچم یک و چهارصده، دکترم گفته سقطش کن،ب دنیا هم بیاد زنده نمیمونه😢 حالا اومدم پیش این دکتر نظرشو بپرسم. (پزشک من پریناتولوژیسته) 

رفت داخل و برگشت دیدم خوشحاله، گفت دکتر گفته اشکال نداره ک بچت ریزه، ب دنیا میاد،شیر میخوره بزرگ میشه، استرس نداشته با‌‌ش.

میخام بگم بعضیا پزشکان متاسفانه فقط آدمو میترسونن. 

بچه ی دوست خودمم تو 34 هفته ب دنیا اومد،1800 بود وزنش، الان 4 سالشه. 

اصصصصلا نگران نباش، اگه دیابت نداری،بستنی و دلستر بخور، مغزیجات بخور. 

20 روزی یبار کله پاچه بخور. 

پودر لیدی میل هم اگه دکترت اجازه داد بخور

ای جانم 🥺 دنیا اومدنی چند کیلو شد؟

دو هفته دیگه بدنیا میاد عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست