2777
2789
عنوان

اختلال روان

193 بازدید | 11 پست

خواستم بپرسم افرادی که او سی دی شدید دارید به غیر از دارو و روانشناس چه کمک هایی به خودتون میکنید که حالتون بهتر شه ، حتی اگه خودتون هم اینجور نیستین اما در این زمینه اطلاع دارین ممنون میشم کمکم کنید   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مرزیم ک چند وقت پیش ی روانشناس گفت مرزی همون دم دمی مزاجيه 

سعی می کنم با روشای آرامش بخش و چیزای مختلف خودمو سرگرم کنم ک عصبی نشم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
وسواس فکری عملی دارم

من ی زمانی وسواسم داشتم شاید الانم داشته باشم 

دارو می خوردم روانشناسم رفتم شانس من چندتا بی تجربه ب تورم خورد دیگه نرفتم ولی کلاسای ورزشیم کنار داروها می رفتم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من مرزیم ک چند وقت پیش ی روانشناس گفت مرزی همون دم دمی مزاجيه  سعی می کنم با روشای آرامش بخش و ...

منم همینم 

هر چند وقت یکبار تراپی میری ؟

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
حالاتت چطوره،؟؟؟

هیچی همش یه داستان سرایی احمقانه رو تو ذهنم تکرار میکنم باور میکنم به تبعاتش فکر میکنم اضطراب تمام وجودمو میگره در حد مرگ همش فکر میکنم حواسم نبوده و کار اشتباهی کردم از خوابیدن میترسم فکر میکنم تو خواب کار اشتباه میکنم 

هیچی همش یه داستان سرایی احمقانه رو تو ذهنم تکرار میکنم باور میکنم به تبعاتش فکر میکنم اضطراب تمام و ...

ای بابا 

حقیقتن نمیدونم

اینجور به دوره کوتاهی بودم اما شدید نبود و از سرم افتاد

وسواس فکری عملی دارم

منم وسواس فکری شدید دارم به نظرم توی محیط اجتماعی قرار گرفتن و نظم داشتن و مجبور شدن رفتن به جایی مثلا شغلیکه سر ساعت خاصی باید اونجا باشی و کارهازو بخوای سریعتر رسیدگی کنی میتونه خیلی کمک بکنه هم افسردگی کمتر میشه هم احساس استقلال بیشتری میکنی هم مجبوری که به یه سری چیزا زیاد فکر نکنی و...

منم همینم  هر چند وقت یکبار تراپی میری ؟

راستش الان شرایط پیش مشاور رفتنو ندارم