2777
2789
عنوان

نجابت

148 بازدید | 7 پست

نجابت خیلی مهمه چه برای مرد چه برای زن منظور معنی سنتی و قدیمیش نیست اینکه هر شخصی برای خودش طبق ارزش های شخصیش  چهار چوب داشته باشه هر کاری تن نده ‌.هر جایی نره با هر کی رفت و آمد نداشتع باشه و از اینجور حرف ها......منبع متن نمیدانم😬

بهترین خودت باش

موافقم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لایک طلایی

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

👏👌👏👌

نجابت هم تو رفتار هم تو گفتار هم تو عمل 

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

من ادم خلافکار دیدم ادم سو استفاده گر دیدم ادم پر رو دیدم بیشتر بهشون احترام میزارن کلا جامعه  ادم اروم و سر به زیر رو قبول نمیکنه  ادمی که به هر قیمتی حقشو بگیره حتی با کار خلاف و زرنگی. و جالبه اینجور ادمها خیلی خوش شانسن بابای من یه همکار داشت براش یه پیراهن  خریده بود اندازش نبود بهش پس داد یه همکار پر رو و سو استفاده گر و تیز بین از دور نگاه میکرد اومد جلو با چه ترفندی اون پراهن رو گرفت برداشت واسه خودش . بابام میگه زندگیش خیلی خوبه با اینکه ادم سواستفاده گریه. منم قیافش رو دیدم خوشتیپ  و عین پولدارا زندگی میکنه ببین ادم حجب و حیا دار تو جامعه ما دووم نمیاره ادم زرنگ و سو استفاده گر میتونه دووم بیاره