2777
2789
عنوان

فقط مرگ می‌خوام..

496 بازدید | 20 پست

امروز جلوی ماشینه وایسادم بهم بزنه فقط ترمز کرد و فحش داد 

می‌دونم چیکار کنم که بمیرم راهشو می‌دونم چطوری خودمو سریع بکشم می‌دونم به چی حساسم که اگه بخورم ایست قلبی میکنم 

نمی‌دونم کی انجامش میدم

نمی‌دونم کی خدا منو زجر کش می‌کنه 

آقایون دعوت به دوستی ندن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا نمیخوایین ناراحتی تون و برطرف کنید؟ همینقدر مختصر؟ مرگ؟ تاب و توان شما بیشتر از این نیست؟

چطوری برطرف کنم وقتی راهی نیست ؟؟

آدم یه شبه دق مرگ نمیشه انقد چندین سال خیلی چیزارو تحمل می‌کنه که از یه جایی به بعد دیگه فقط میخواد خودشو نابود کمن

آقایون دعوت به دوستی ندن
۲۴ راستش حوصله ندارم بگم فقط زندگیم بدتر از این نمیشه

چرا زندگیتو نمیسازی؟شاید افسردگی داری و این مانع فکر کردن درستت میشه 

چرا برا بهتر شدنت تلاش نمیکنی؟

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
من دلم نمیاد دیگران رو گرفتار کنم اگه کسی به من بزنه مطمئنم کلی عذاب وجدان میگیرم چون اون بنده خدا ک ...

راست میگی این راه درستی نیس منم اون موقع حرکاتم دست خودم نبود

می‌دونم چیکار کنم که بمیرم و کسیم مقصر نشه ...

قبلا خودکشی ناموفق داشتم ، این دفه نمیذارم ناموفق بشه

آقایون دعوت به دوستی ندن
چطوری برطرف کنم وقتی راهی نیست ؟؟ آدم یه شبه دق مرگ نمیشه انقد چندین سال خیلی چیزارو تحمل می‌کنه که ...

کاملا موافقم منم اونقدر تحمل کردم الان یه روانی به تمام معنام ‌ دیگه نمیتونم تحمل کنم صبرم تموم شده 

من دلم نمیاد دیگران رو گرفتار کنم اگه کسی به من بزنه مطمئنم کلی عذاب وجدان میگیرم چون اون بنده خدا ک ...

یه دوستی دارم میگم خراب کردن راحت تر از ساختنه . ولی نتیجه ی خراب کردن کجا و نتیجه ی ساختن کجا . اوج جوونی تون هم هست اگه فکر می‌کنید که یک مشاوره میتونه حال تون رو خوب کنه از خودتون دریغ نکنید

چرا زندگیتو نمیسازی؟شاید افسردگی داری و این مانع فکر کردن درستت میشه  چرا برا بهتر شدنت تلاش ن ...

من کسی بودم که همه این حرفارو به همه میگفتم حتی کمکشون میکردم 

اما تازه فهمیدم ینی چی آدم کم بیاره

آقایون دعوت به دوستی ندن
من کسی بودم که همه این حرفارو به همه میگفتم حتی کمکشون میکردم  اما تازه فهمیدم ینی چی آدم کم ب ...

خب چرا خودت ب حرفایی ک ب بقیه میگفتیو عمل نمیکنی؟همه ی دوران خیلی بدی رو داشتن ولی ایا این دوران تا اخر عمر باهاشون موند؟

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
یه دوستی دارم میگم خراب کردن راحت تر از ساختنه . ولی نتیجه ی خراب کردن کجا و نتیجه ی ساختن کجا . اوج ...

تراپی

قرص اعصاب

روانکاوی

اونقدر سرمو شلوغ کردم 7 صب تا 10 شب‌ کار کنم 

فا.ل گرفتن

نذر کردن

زیارت رفتن

افراطی درس خوندن

ورزش

ببین من همه چیزارو امتحان کردم :)

آقایون دعوت به دوستی ندن