2777
2789
عنوان

من همه کاربرای سایتو خانم میبینم

135 بازدید | 17 پست

ینی وقتی جواب یکیو میدم فکر میکنم دارم با همجنسم حرف میزنم و صمیمی میشم و راحت حرف میزنم بعد میبینم زده جنسیت مرد خجالت میکشم😭

کاش سایت فقط برای خانما بود

ی بار به یه کاربر آقا گفتم عزیزم اونم ب خودش گرفته بود میگفت گلم😂🤦🏻‍♀️

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که بیاد اینجا همش پلاس باشه جای خواهرمونه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

حستو میفهمم منم اینجوری شدم🤦🏻‍♀

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

دقیقا منم! و به نظرم هر مردی که در تاپیکهای زنانه شرکت میکنه رو هم باید زن حساب کنیم!! منم یه بار به یه کاربری گفتم عزیزم دیدم  انگار اشتباه برداشت کرده و فکر کرده من دارم بهش نخ میدم!! منم فکر میکردم طرف خانم هست

من اولا درخواست دوستی قبول میکردم و نگاه به جنسیت نمیکردم فکر میکردم همه زنن 

بعد یارو درخواست داد قبول کردم

بعد هی میگفتم گلم 

عزیزم 

نازنین 

خوشکلم 

اونم هی تایید و به رو خودش نمیاورد

یهو گفتم بذار بیوکرافیش رو ببینم 

هیچ دیدم زده جنسیت مرد😐😂

من هیچ من نگاه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️