2777
2789
عنوان

دندون عقلم

321 بازدید | 40 پست

بچه ها من یکی از دندونای عقلم ۷ ماه پیش در اومد یه ذره فقط معلوم بود تو دهنم 

دوماه بعد یعنی ۵ ماه پیش رشد کرد نصفش معلوم شد ولی از ۵ ماه پیش تا حالا هیچ تغییری نکرده رشد هم نکرده چرا؟

امروز متوجه شدم یکم نوک دندونم سیاه شده انگار میخواد سوراخ شه

بنظرتون الان برم بکشمش  دندونمو  یا بزارم بعد از عید برم شاید تا اون موقع رشد کرد و نیاز نبود جراحی شه؟ 

چون میگن اگه فقط نصفش  معلوم باشه باید جراحی شه

خیلی میترسم از کشیدن دندون 🥲🥲🥲

اونایی که دندون عقلتونو  کشیدین بیاید بگید درد داشت یا نه؟ جراحی شدین یا بخیه نزد؟ یا اصن بخیه نمیخواد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه نهفته باشه باید جراحی بشه  مال من کامل رشد کرده بود کشیدم حالا استرس ندم بهت ولی خیلی درد ...

ای واییییییییییی من کلا خیلی بد دردم خیلی استرس شدید دارم واسه کشیدن دندون 

الان داشتم به مامانم میگفتم کاش منو بیهوش میکردن😂🥲

برای منم همین بود عکس بنداز ببین رو عصب فک نباشه برای من روعصب فکم بود دوهفته پیش دراوردم

عکس گرفتم دندونای عقلم تکمیل بود 

دندون سمت بالام کلا در نیومده بود 

ولی این دوتا دندون سمت پایینم  که در اومده هم نصفست  هیچ رشدی نداره

والا من دوساله یکمش اومده بیرون،بقیش درنمیاد. انقد فشار اومده به بقیه دندونام همشون شکستن و خراب شد ...

دقیقا منم دندونام ۴ تاش سوراخ شده 

پرشون  کردم دوهفته پیش☹️

😐 وای.. به من نگفت بگیرم.. نکنه رو عصب باشه 

اول از روی opg نگاه میکنن اگر شک کنن روی عصبه cbct تجویز میشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍