2777
2789

پسری چند ماه اصرار کرد آشنا بشیم قبول نکردم بالاخره اومد خواستگاری و می‌گفت زود ازدواج کنیم تا حرف مهریه شد رفتارش عوض شد و گفت باید دوباره ببینمت.  و خانواده من و منطقه من جوریه که نمیشه قرار گذاشت و این خیلی اصرار کرد آخرش هم رابطه رو تموم کردم چون دیدم خودش زیاد تمایل داره تموم بشه . 

بنظرتون چرا اینجوری کرد؟؟ مشکلش چی بوده ینی دروغ میگفت دوسم داره ؟ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

کارت درست بوده....آفرین بهت

بنظر دنبال ازدواج نبوده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت درست بوده....آفرین بهت بنظر دنبال ازدواج نبوده 

اینکه توسط چنین آدمی پس زده شدم خیلی ناراحتم. حس میکنم ارزشم اومده پایین 😔 

اینکه توسط چنین آدمی پس زده شدم خیلی ناراحتم. حس میکنم ارزشم اومده پایین 😔 

اتفاقاً خدا دوست داره که سریع ذاتشو بهت نشون داده

چون کارت درست بوده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

عزیزم چقدر خوب رفتار کردی 

منم یه خواستگار داشتم که خیلییییی پیگیر بود 

یعنی یه کارایی میکرد میگفتم این خودشو برام میکشه 

اما متاسفانه بعد خواستگاری سر مهریه خودشو نشون داد و کارمون بهم خورد 

اون موقع ها خیلی ناراحت بودم و افسرده شده بودم 

تاپیکاش هم هست 

برای سال نود و نه 

اما الاااان خیلی خوشحالم 

اینطور فکر کن که یه موقعیت بوده که اونو بشناسی و الان هم شناختیش

عزیزم چقدر خوب رفتار کردی  منم یه خواستگار داشتم که خیلییییی پیگیر بود  یعنی یه کارایی م ...

خداروشکر حتما حکمتی داشته. ارزشم رو بخاطرش پایین آوردم اولین نفری بود که گذاشتم اومد خونه،  باهاش حرف زدم، جواب بله گفتم ولی اون دور برش داشت . 

ینی گزینه های دیگری زیر سر داره 

فکر نمیکنم شاید هم باشه ولی بقولی دلش زیاد گیر نبوده... میفهمی.؟ مثلا پسری رو در نطر بگیر تو دلت بگی بد نیست بعد اون پسر شرط خاصی هم نزاره چون زیاد دلتو نبرده بهش میگی نه ولی دلت گیر باشه هرچی بگه قبول میکنی 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
فکر نمیکنم شاید هم باشه ولی بقولی دلش زیاد گیر نبوده... میفهمی.؟ مثلا پسری رو در نطر بگیر تو دلت بگی ...

فهمیدم عزیزم

خداروشکر حتما حکمتی داشته. ارزشم رو بخاطرش پایین آوردم اولین نفری بود که گذاشتم اومد خونه،  باه ...

اصلا مهم نیست باور کن بزار یه مدت بگذره مبینی اصلا ارزش فکر کردن نداشته

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
اصلا مهم نیست باور کن بزار یه مدت بگذره مبینی اصلا ارزش فکر کردن نداشته

میدونم عزیزم.

من معلمم چندین خواستگار دارم نمیدونم چرا گیر این افتادم و اینجوری کرد باهام . بخدا حتی قیافش یه ذره به دلم ننشسته بود ولی قبول کردم باهاس ازدواج کنم ولی اون ترجیح داد کناره گیری کنه