2777
2789

درد سیاتیک شاید 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با روغن سیاهدونه مرتب پاهاتو چرب کن و جوراب پشمی ساق بلند بپوش. گرمیجات هم زیاد بخور. لبنیات اصلا نخ ...

من دو ماه و نیم مرتب این کارو کردم ولی پام هنوز یه خورده ورم داره

نمیدونم علتش چیه

ده بار دکتر رفتم..ولی نتونستن تشخیص بدن علتشو

درخواست دوستی ممنوع...

من دو ماه و نیم مرتب این کارو کردم ولی پام هنوز یه خورده ورم داره نمیدونم علتش چیه ده بار دکتر رفت ...

برو یه طب سنتی

دقت کن عزیزم عطاری نه. یه حکیم حاذق طب سنتی. 

مطمئنا علتش سردیه. ولی شاید انقدر بدنت سرد شده و غلبه بلغم داری که کنارش نیاز به داروی خاصی داری.

اون چیه

بزن نت میاره از کمر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
برو یه طب سنتی دقت کن عزیزم عطاری نه. یه حکیم حاذق طب سنتی.  مطمئنا علتش سردیه. ولی شاید انقد ...

نمیدونم گلم 

قراره برم شیراز پیش یه طب سنتی خوب

پام انگار رگش ورم داره...خودم فک میکنم رگش هس ...دکتر سنو لختگی برام نوشت گف توش لختگی نیس

ولی رگهای پام انگاری با کش بالای پامو بسته باشن اونطوری تحت فشارن و باد کردن زیر پوست

ولی یه پای دیگم اینطوری نیس

درخواست دوستی ممنوع...

ابجی میترسم نکنه بیماریه بدیه

نیست گلم

طبعت خیلی سرد شده

اولین جایی هم که این سردی نمود پیدا میکنه پاهاست. الان هم اگه روغن سیاهدونه نداری روغن زیتون یا کنجد هم خوبه. قشنگ پاهاتو باهاش ماساژ بده بعد پاتو داخل یه پلاستیک فریزر کن و روش جوراب بپوش.