2777
2789
عنوان

بیاید از روابط مجازیم بگم 😂

231 بازدید | 14 پست

کلاس دهم با ی پسری دوست مجازی شدم خیلی رسمی حرف میزدیم خلاصه کرونا بود امتحانات مجازی اونم تو خیابون منم تو شهرمون تو پارک زنگ زدم بهش با گریه گفتم امتحان شروع شد رفت دفتر خودکار خرید دونه دونه سوالامو حل کرد فرستاد رشتشم فیزیک بود امتحانم ۲۰ شدم ولی اون سیمم شکست و نمیدونم چیشد😥

موند سال یازدهم دوتا معلم یکیش فیزیک یکیش عربی بهم پیله کرده بودن دوست شم منم ساعت ها میگفتم پس مجازی لایو بزارید عربی ریاضیی یادم بدین😂اگه درس بفهمم ازتون معلومه میتونم درک کنم تورو و باهات باشم اون سالم امتحانام مجازی بود بخاطر کرونا تمام امتحانام مینوشتن منم ۲۰ میشودم😍😂اونوقت دوستام یک میلیون داده بودن ی دانشجو سوالات براشون حل کنه ۱۶ هم شدن همه مدیر شک کرده بود😂😂

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تموم شدی😂

اره ولی اون دوتا اخری روم پیله هستن مخصوصا معلم عربیه😂میگه عربی بهت خوب یاد دادم سه ساله هم پاتم چرا لجبازی منم میگم خوب توضیح نمیدادی میگه امتحاناتت و تموم مینوشتم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همین روند رو پیش ببری از دانشگاه هم با معدل ۲۰ میای بیرو😂😁

حالا گواهینامم همینجوری گرفتم😂😂😂😂😂بدونییی رفتم ایین نامه افسر هعی میومد سمتم خوشش اومده بود ۱۶ تا غلط داشتم صدام کرد تو درست کرد قبولم کرد مدیر اموزشگااهمون میگفت واقعا چرااا طرف و هشت بار رد کردین اینو با این همه غلط قبول😂

حالا گواهینامم همینجوری گرفتم😂😂😂😂😂بدونییی رفتم ایین نامه افسر هعی میومد سمتم خوشش اومده بود ۱۶ ...

خدایی این دیگه ته نامردیه😅

من که بار اول قبول شدم اما بعضیا بودن بار دهمشون بود و انصاف نیست اینکار

خدایی این دیگه ته نامردیه😅 من که بار اول قبول شدم اما بعضیا بودن بار دهمشون بود و انصاف نیست اینکا ...

اره میدونم ولی همیشه و همیشه تو درس و امتحان یکی پیدا شده نجاتم داده حتی افسرم موقع رانندگی چشمک اومد بهم همرووووو اشتباه رفتم گفت قبولی بپر بجاش برام شیرینی بخر منم موز براش خریدم اونوقت یه دختره دوسال میومد مردودش کرد

اره میدونم ولی همیشه و همیشه تو درس و امتحان یکی پیدا شده نجاتم داده حتی افسرم موقع رانندگی چشمک اوم ...

کنجکاو شدم ببینم چه شکلی و تیپی‌هستی ک مخ این همه پسرا رو میزنی اونم معلم و افسر 😂😂😂