2777
2789
عنوان

گربم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هااااا😐😂 انقد عمر میکنن مگه؟

میگن ۲۰ سال عمر می کنن

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

من یه سگ دو ساله دارم 

خیلی وقتا به نبودش فکر میکنم دیوونه میشم 

امیدوارم همیشه سالم باشه و آخرش هم با کهولت سن ترکم کنه 

نه زودتر و به خاطر بیماری 

شما هم ناراحت نباش به این فکر کن که زندگی خوبی واسش ساخته بودی 

اسی بریز بیرون ناراحتیتو ☹️☹️💔

دوساعته دارم بجاش گریه میکنم 

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
اسمش چی بود

تِدی

میگن ۲۰ سال عمر می کنن

نه جدی؟🤣 به چه دردی میخورن؟ آخه نه حرفی میزنن نه تمیزن، ممکنه باعث بیماری هم بشن

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
عجیبه ادم حیون خونگیش بمیره ناراحت نشه؟ 

اگه جای من بودی چیکار می کردی

نه برای چی برای کل ادمای جهان ناراحت بشم وقتی یه چیز طبیعیه و هر روزه داره آدم از دنیا میره و به دنی ...

میدونم همینو میخواستم بگین اتفاقا این گربه خونگیش بود هر گربه ای نبود که

میدونم همینو میخواستم بگین اتفاقا این گربه خونگیش بود هر گربه ای نبود که

یعنی شما برای تمام مردم دنیا عزاداری میکنید دیگه 🙄🤣 وقتی برای زندگی عادی برات میمونه؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘