2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

196 بازدید | 7 پست

شوهر من اصلا بلد نیست زبونی ابراز علاقه کنه همه کاری برام انجام میده ولی انگار لال تشریف داره اصلا محبت کلامی نداره 

اونروز یکی بهم ابراز علاقه کرد دقت کردم دیدم که خیلی وقته شوهرم حرفهای عاشقانه بهم نزده احساس میکنم به کمبودمحبت دچار شدم 😭

خب بهش بگو میدونی دوست داره کارهاشو میبینی و متوجهش هستی ولی نیاز داری زبونی هم بشنوی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهم همونه تو عمل ثابت میکنه انقدر آدم زبون باز هست که زبانی خوبه ولی تو عمل هیچی به هیچی

ولی خانم ها خیلی دوست دارن یکی کلامی بهشون محبت کنه و حرفه‌ای عاشقانه بزنه البته من که این طوری هستم 

کلا آدم کم حرفیه اگه بگم هم تا چند روز میگه دوباره روز از نو روزی از نو

دیگه راه حلی ندارم نمیدونم از یه تراپیست بپرس شاید راه حل بهتری داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ولی خانم ها خیلی دوست دارن یکی کلامی بهشون محبت کنه و حرفه‌ای عاشقانه بزنه البته من که این طوری هستم ...

میفهمم شوهر منم کم حرفته سختشه بگه

منم گاهی دلم میخواد ولی مدلش همینه

میگم گل بی خار خداست دیگه اینم ایرادشه چه کنم

میفهمم شوهر منم کم حرفته سختشه بگه منم گاهی دلم میخواد ولی مدلش همینه میگم گل بی خار خداست دیگه ای ...

خیلی بده 

اونروز یکی از روی عکسی که تو روبیکا گذاشته بودم کلی قربون صدقم رفت من مسدودش کردم ولی واقعا تو دلم یه حسی داشتم چرا شوهر من هیچ وقت اینطوری بهم نگفته