2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم؟؟

396 بازدید | 45 پست

سلام کسی راهکاری داره برای چاق شدن 

نگید غذا بخورررر اشتها ندارم اصلا دکتر تغذیه هم رفتم رژیمش رو نتونستم کامل رعایت کنم چون اشتها نداشتم 

قرص اهن و ویتامین ها هم یک ماه مصرف کردم دریغ از نیم گرم، واقعا دارم افسردگی میگیرم از این اوضاع خسته شدم هرکی از راه میرسه میگه چاق شو بقیه رو ببین چه چاقن من خودم میدونم وزنم کمه ولی گفتن بقیه دردی رو دردا 

خانما نگید بیا وزن من برای تو از این صحبتا،،، صحبت مفبد بکنید 

قدم ۱۶۸ وزن ۴۵

حداقل دوست دارم تا اخر بهار ۵ کیلو اضافه کنم به خدا ارزوم شده برم رو ترازو یک کیلو اضافه کرده باشم اشتهام صفره و غذا زیاد بخورم حالت تهوع میگیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ژنی باشه کاریش نمیتونی بکنی

اگه ظاهر خیلی برات مهمه تمرکزت رو بذار روی تیپ و چهره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
داداشمم اینجوریه  غذا میخوره حالت تهوع میگیره خیلی کم میخوره ولی غذاهای بیرونو خوب میخوره😂

🥲😂 باز اون غذاب بیرونو میخوره من بهش فکرم میکنم دلم بهم میریزه 

چاره ای داری؟ 

چقد منی منم میخوام وزن اضافه کنم با این روشی ک میگم بعدغذا میوه بخورم،سیب زمینی وتخم مرغ واسه میان ...

به نظرت میشه من رژیم قوی تری گرفتم ولی نشد 🥲🥲

نمیدونم عزیزم ولی ممکنه از معدت باشه چون حالت تهوه میگیری دکتر گوارش هم برو همون داخلی

غذا همون کمشم غذاهای پرکالری و سالم بخور 

همه وعدهاتم بخور حتی گشنه ات نیس شده یکم

قرص سپروهپتادین بدون ضرر هست اشتها باز میکنه فقط هفته اول ک میخوری خواب آور هست هفته بعد اثر خواب آوری میره اول از نصف شروع کن. نصف ربع ساعت قبل شام نصف رب ساعت قبل ناهار ،بعد یه مدت هم یکی کامل فقط شبا بخور 

من لاغر بودم دکتر. بهم گفت بخور ،از ۴۰ کیلو شدم ۶۰ کیلو باهاش 

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
اگه ژنی باشه کاریش نمیتونی بکنی اگه ظاهر خیلی برات مهمه تمرکزت رو بذار روی تیپ و چهره

ژنی که نمیدونم دور اطرافم همه تو پرن،  من و خواهر دوقلوم لاغریم 

تیپ و چهره م چیزی که بقیه میگن خوبه