2777
2789
عنوان

جنین بریچ

153 بازدید | 11 پست

هفته ۳۴ هستم سونو نشون داده بچه بریچه زایمان اولمه. کلا از اول قصد داشتم بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری کنم ولی حالا که بچه بریچه و باید سزارین اجباری شم میخوام برم دولتی که هزینه بیمارستان خصوصی ندم نظرتون چیه؟ بیمارستان دولتی هزینش چقدره الان تو این هفته قبولم میکنن؟ البته برادر شوهرمم پارتی کلفتیه تو بیمارستان دولتی اگه برم سففارشمو میکنه

هنوززوده

هفته۳۷به بعد

تازه الان اجبارآخرین لحظه مجددسنومیفرستن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر سونوگرافی گفت خیلی بعیده احتمالش در حد ۱درصده که بچرخه

چرت پرت گفته.انقدر دیدم هفته اخر چرخیدن

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
دکتر سونوگرافی گفت خیلی بعیده که بچرخه احتمالش ۱درصده

بیخودگفته

اینهمه زن همه بارداری داشتیم

بچه من۳۹هفته و۱روزچرخید

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نه بابا الکی گفته تو کارای سزارینت بکن خیالت راحت باشه حالا اگر تا 37نچرخید دیگه دکتر بهت نامه اجباری میده

بچه من هر دفعه ی جوری بود 36هفته بریچ بود 38سفالیک 

قبل اونم ی بار بریچ میشد ی بار سفال کلا میچرخید

همتای مامانم بودم❤

نه بابا الکی گفته تو کارای سزارینت بکن خیالت راحت باشه حالا اگر تا 37نچرخید دیگه دکتر بهت نامه اجبار ...

آره من زیر نظر دکتر خودم هستم تا ببینم هفته های آخر چی میشه ولی گفتم هم زمان زیر نظر یه دکتر دیگه هم برم بیمارستان دولتی دوتا سونوی آخرم بهم گفت بچه بریچه بعد سونوگرافی که میرم یکی از باتجربه ترین و معروف ترین مراکز سونوگرافیه تو شهرمون

آره من زیر نظر دکتر خودم هستم تا ببینم هفته های آخر چی میشه ولی گفتم هم زمان زیر نظر یه دکتر دیگه هم ...

خوبه برای احتیاط اینکارو بکن ولی کلا میگم خیلی هم احتمالش هست بچرخه برای همین میگم دکترت ول نکنی انشالله به سلامتی زایمان کنی

همتای مامانم بودم❤