paransis مدیر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 عنوان سلام بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست 26سالم دو روز رابطه پشت سر هم داشتیم و چند روز میان ولی من قرص میخوردم و بعد یک روز بعدش قطع کردم ممکنه باردار بشم؟؟ دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید 1402/12/10 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 عشقم خیلی کار خطرناکی کردی🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️متاسفانه باید خیلی خوش شانس باشی که پریود بشی ... الکی میگی از استرس دارم میمرم خب چیکار کنم الان یک هفته و سه روز از اولین رابطه ک قرص میخوردم دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 بشدت استرس گرفتم الان یک هفته و سه روز میگذره و تو این یک هفته سه 6بار روزی دوبار... فک ... قشنگ عین اقدامیا پیش رفتی ال دی رو دکتر بهم گفت ۱ هفته کامل بخوری از هفته ۲ پیشگیری میکنه تازه من دخول کاملم ندارم ایشالا پری بشی اگه شدی حتما برو پیش دکتر تحت نظر باش بچه نمیخوای
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 قشنگ عین اقدامیا پیش رفتی ال دی رو دکتر بهم گفت ۱ هفته کامل بخوری از هفته ۲ پیشگیری میکنه&nbs ... شوهرم میل جنسی اش باالا هست متاسفانه ینی الان من اشتباه کردم وای خدای من نه الان بچه نمیخوام دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 الکی میگی از استرس دارم میمرم خب چیکار کنم الان یک هفته و سه روز از اولین رابطه ک قرص می ... ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست ولی خب پیشگیریم محسوب نمیشه ۱۰ روز شده فکر کنمفردا صبح با ادرار صبح یه بی بی بزن یا برو ازمایش اینجوری همش استرس میکشی اگه نه وایسا تا ۱ هفته تاخیر طبیعیه قرص خوردی جلو عقب میشه
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست ولی خب پیشگیریم محسوب ... یک هفته دیگه صبر میکنم بی بی چک میزنم دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 شوهرم میل جنسی اش باالا هست متاسفانه ینی الان من اشتباه کردم وای خدای من نه الان ... میدونم عزیزم منم مشکل شمارو دارم چون همسرم جلوگیری نمیکنه طبیعی جلوگیری میکنه ولی چیزی که دکتر به من گفت همین بود که قرصو کامل و منظم بخورم و از هفته ۲ به بعد تازه پیشگیری محسوب میشه هفته اول بازم باید مراعات کنم
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ببین درکل الان ۵۰/۵۰ تصور کن چون قرص میخوری تخمک گذاری نیست درست ولی خب پیشگیریم محسوب ... میگم علایمش چیه من اسهال دارم زیر سینم درد میکنه غذام کم شده دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 یک هفته دیگه صبر میکنم بی بی چک میزنم ایشالا چیزی نمیشه استرسم عقب میندازه زعفرون اینا دم کن بخور بذار راهش وا بشه ولی زود بزنی استرستم تموم میشدا
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 میگم علایمش چیه من اسهال دارم زیر سینم درد میکنه غذام کم شده ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری میشی ولی اگه متفاوت بود که هیچی من خواهرم علائم بارداریش اینجوری بود که درد پری داشت ولی نشد بعد ۲/۳ روز دردش کمتر میشد سرگیجه تهوع اینا داشت
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ایشالا چیزی نمیشه استرسم عقب میندازه زعفرون اینا دم کن بخور بذار راهش وا بشه ولی زود ب ... الان نگاه تاریخ کردم 13روز شده دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری ... من درد پریودی میگیرم ولب هیچی دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری ... یینی بعد 13روز مشخصه دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
paransis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2082 ببین نسبت به پریودای قبلیت چجوری بودی اگه همیشه مشکل گوارشی داشتی یا تغذیه خب طبیعیه داری پری ... خودت هم ک ترس داری واسه بچه دار شدن 💔😭 دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 الان نگاه تاریخ کردم 13روز شده اگه نظر منو بخوای فردا بی بی بزن صبح بیدار شدی به قولی اگه اتفاقیم هست زود پیشگیری کنی بهتره تا بذاری بمونه
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 خودت هم ک ترس داری واسه بچه دار شدن 💔😭 اره عزیزم من دوران عقدم🥲و با هزاران دکتر حرف زدم ولی دیگه دیدم اون جلوگیری نمیکنه مجبور شدم خودم قرص بخورمفعلا مرتب شده پریودیام با قرص