2777
2789
عنوان

ی سوال......)

264 بازدید | 59 پست

دوس پسرتون بهتون گیر میده ؟ روتون غیرتی میشه؟ 

مال من اونروز از دور منو دید گف قالیشویی کار میکنی که انقد پاچت بالاعه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ندارم ولی قبلا داشتم 

اره،ولی خودشو محرم میدونست😂

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."

این غیرت نیست 

این بیشعوری هست 

با همچین ادمی نمون 

همسر من چه الان چه زمان دوستی یکبار هم نگفت فلان تیپ رو بزن یا فلان کار رو کن 

همینطور که پدرم باهامون اینجوری برخورد کرد!

به این نوع رفتار میگن غیرت سالم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

😂😂😂😂

بخدا 

بد من اینجوری بودم که نه 

گف دیگه نبینم پاچت بالا باشه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

عجب ...سینگل تشریف دارم

اووو

دوس پسر ندارم اومدم ماله هرکی خوب بود رو بدزدم

مآل من نه تروخدا

بخدا  بد من اینجوری بودم که نه  گف دیگه نبینم پاچت بالا باشه

دوست داره خب نمیخواد کسی زیباییتو ببینه،برای تو جالب نیست ولی برای بقیه هست

البته که خودشم نامحرمه😂😂ولی حالا

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."

والا بکش پایین اون پاچه هارو

اون ب کنار سردت نی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان ندارم ولی قبلا داشتم  اره،ولی خودشو محرم میدونست😂

😂😂😂

دوست داره خب نمیخواد کسی زیباییتو ببینه،برای تو جالب نیست ولی برای بقیه هست البته که خودشم نامحرمه...

اون جمله آخرت حققق

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡