2777
2789
عنوان

براتون میگیرم .

117 بازدید | 20 پست

فااااال احساسی ورق . حس طرفو میگم بهتون . جنبه سرگرمییییی بزارید . فقط واسم ۱۰ تا صلوات بفرستید ک خبری ازش بشه و هرچ زودتر برگرده ممنون . 

اسم طرف و بگید و انتخابتون کارت چپ یا راس کدوم؟ 

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که سینگلممم😌😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
محمدرضا .راست

ی رقیب داری البت دوتا افتاد شاید مادرش خواهرش یا دختره  هر کسی ممکنه باشه . دوستت داره عاشقته  ازش پیغام داری .

پارسا چپ

ی رقیب دارین مادری خواهری ممکنه هرکسی باشه . انگار دلخوره ناراحتی بین تونه ددیدار دارین ‌‌. دلتنگشی . ی مسافرت برات افتاده . ی شک و دو دلی داره راجب موضوعی . دوستت داره روت تعصبیه . ی رابطه جنسی هم واستون افتاده .  

علی اکبر چپ

هردوتون انگار شک و دودلی دارین . دوستت داره عاشقته  خودت ازش ناراحتی؟ چون ناراحتی افناده . ی حادثه غیر منتظره داری ممکنه خوب باشه برات یا بد . 

علی   راست   مرسی  صلوات فرستادم🙏🏼

دلتنگ هم هستین . ی مسافرت دارین . ی حادثه دارین ممکنه خوب یا بد باشه . پیغام ازش داری زنگی چیزی . دیدار دارین. همو میبینین . دوست داره باهات رابطه جنسی داشت باشه . ی تعقیب افتاده براتون . 

محمد _چپ ۲۰ صلوات فرستادم

فالتون چقدر شبیه همه 😂 . مخالفت کن دارین تو رابطه تون . رابطه جنسی باهات دوست داره . دلتنگته عاشقته خودت روش تعصبی هستی . میبینیش ب زودی . مسافرتم داری ی جایی میری مسافرت ب اون معنی نیس ک از شهر بیرون بزنی هرجا شاملشه .