mam_mellorin مدیر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 عنوان لیزر بدن | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 20 پست بچه ها دستگاه الکساندر دکا خوبه بنظرتون با ۸ جلسه میره همهی موها کرکی هارو هم میشه باهاش بزنم یا نه این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹 1402/12/10 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری_خوشصدا_برنزه عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 376 مرسییییی والا من یه جا پرسیدم گفا ۷۵۰ الکساندرایت کندلا یه جا تیتانیوم ۶۹۰ یه ج ... خواهش میکنم گلمپرسجو کنببین کجا تو شهرتون خوبهو یا بهداشتی باشهتر تمیزو کیا کجا نتیجه گرفتنموفق باشی.
نیلانورایی عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 16980 اگ کرکه لیزر نکن! فقط قسمتای زخیم و یا تو چشم و لیزر کن من بازوم کرکه لیزر نکردم مثلا یه سوالی عزیزمکرکی با نازک فرق داره دیگه؟مثلا موی کمر یا سینه خیلی نازکه اما کرکی نیستن میشه لیزر کرد یا نه؟
اینوسکه عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 841 من یه سال و نیمه دارم میرم😂 هر بار در میاد امااا زخمیم و زیاد نیس به شارژ شش ماه یه بار و سالی یه ... ینی چ مدت ی بار باید موهامو بزنم بعد 8 جلسه؟
فرفری_خوشصدا_برنزه عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 376 یه سوالی عزیزم کرکی با نازک فرق داره دیگه؟ مثلا موی کمر یا سینه خیلی نازکه اما کرکی نیستن میشه لیز ... عزیزم من ندیدم موهاتونو🥺امااااکرکنازک و نامرتب و کمرنگهمثل موهای دگ نیساگ اونجوریه لیزر نکن... مثلا دست من اندازه زیر بغل زخیم نبود قاعدتا اما لیزر کردماگ کم پشت و کمرنگه و تو دید نیس لیزر نکنجایه خوب بروتا درست راهنمایی بشی، الکی لیزر نکنی...
فرفری_خوشصدا_برنزه عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 376 ینی چ مدت ی بار باید موهامو بزنم بعد 8 جلسه؟ یک ماه و نیمبعضی مواقع هم دوماه یک بارمن دو ماهه شو رفتم
نیلانورایی عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 16980 عزیزم من ندیدم موهاتونو🥺 اماااا کرک نازک و نامرتب و کمرنگه مثل موهای دگ نیس اگ اونجوریه لیزر ن ... مرسی عزیزدلممم😍😘